Џенцки, пазете на цимери, во моментов сум во потрага на еден кој ме опљачка квалитетно пред недела дена, монитор, апарат и златно ланче, не знаеме ништо за него освен дека се вика Александар и дека е од Пробиштип, се трудам преку сите контакти од Пробиштип да го најдам ама тешко оди. Доколку одите со непознати цимери, убаво осигурајте се, барем ФБ и презиме да дознаете Да не бидам ОФФ живеев во Црниче на топ локација, ефитино беше и многу ми беше погодено, ако е некој за нека ми пише ЛП ќе го известам
барам цимерка за од 15 февруари, станот е маџир маало блиску на 5 мин од железничката во скопје. 4500 ден во цената се вклучени струја,вода и нет и греење, повеќе детали во лп
Се бара цимерка за стан во Аеродром, близу слаткарница „Палма“. Ако сте заинтересирани, ќе ви кажам повеќе информации
девојки уште еднаш, да не барате или знаете некој што бара цимерка за од февруари во околината на центар?????
Епа вака, ми требаат цимерка/цимерки за во Штип ИТНО !!!!!!! Станот се наоѓа во центар, ако има некој заинтересиран нека пише па ќе им кажам што како. Фала
БАРАМ ЦИМЕРКА!!! Барам една цимерка за стан во Тафталиџе кај Веро т.е. до Педагошки факултет... Цената е 200 евра, што значи по 50 евра од човек( цените за сметки не се вклучени)... Вселив е од први февруари, за со уште 3 цимерки.. Може да ме контактирате на 070238852
Devojki .. nie sme tri cimerki i barame ushte edna. Stanot se naoga vo Aerodrom , vednash do Biser. e-mail : monika_jankova@yahoo.com
Барам цимерка со засебна соба за стан во Кисела вода до дом за слепи. Станот е одлично наместен со релаттивно ниска кирија и сметки. Пишете или јавете се: 078/389-432
Здраво, барам цимерка со засебна соба за стан во кисела вода до дом за слепи. Станот е наместен без парно со релативно ниски сметки. Тел. 078 389 432
Три сме ни треба уште една цимерка за стан позади рамстор во Ново Лисиче. 3780 денари кирија плус сметки. Пишете на trajkovska_daniela@hotmail.com