Ние сме две цимерки бараме една цимерка за во стан во Карпош 1 кај Симпо. Заинтересираните нека ме контактираат во ПП
Devojcinja, baram cimerka/cimerki sto bi mozela da se vselam vo nejziniot/nivniot stan VEDNAS!! Ve molam pisete mi ako nekoja ili poznava nekoja sto bara cimerka Fala p.s. I rabotam i studiram
Хаос е сега каде што живеам со цимерките.Барам заинтересирана женска личност за цимерка од септември. Таа што е заинтересирана нека ми пиши порака
Барам цимерка , можи од јуни,можи од септемви или можи ,ако е студетка јуни и од септември да продолжиме. Станот е во Карпош 1 зад СИМПО, близу до ФЕИТ, ФИНКИ, ТМФ , како и Градежен и Архитектура. Во нова зграда е станот е нов, многу е тивко и мирно, со ПВЦ дограма,со клима, со убаво WC. Има и парно со калориметри(колку трошиш толку плаќаш) не под топлификација и најчесто иди 1250 до кај 1450(најскапо досега) станост има добра звучна и топлинска изолација. Значи сметките се 1500-1800 ден ,а киријата е 100 евра по човек. Има дневна, кујна, купатило, спална и тераса. Има микробаранова , правосмукалка, машина за перење алишта, фрижидер со длабоко замрзнување. Веќе две години сум сместена во него и сум многу задоволна. Барам мирна и тивка цимерка по можност од горенаведените факултети. Ако има некоја заинтересирана феминка нека пиши во ЛП.
Ние сме две девојчиња, бараме уште едно за седење во стан од септември. Стан немаме најдено, овај кај шо сме сега најверојатно че го напуштаме, шо значи чe треба да почниме да бараме. Како приоритети во барањето стан ни се греењето да е со струја (печка, греалици, панелно), цената до кај 180 евра максимум, и да биди во Карпош 1/Карпош 2 кај Симпо или хотел Карпош. Заинтересираните нека ми пишат порака, па че зборниме, че се договориме
само нешто да ви кажам нема шанси да најдете толку евтин стан, во тие населби под 250 евра. За 250 евра би можеле да најдете некој скромен стан.
Знам појче деца шо се во Карпош 1/2 и плајча од 180 до 200евра ито за станој со две спални + дневна + вц. За најдување се најдува, само треба да се побара..
Бараме цимерка за во Скопје.. стан векје имаме .. ние сме 3ца..јас, брат ми и цимерка. Ако има некој заинтересиран нека ми пиши. Итно е!
Baram cimerka od 1 juli so najden stan ili zaedno da barame stan. Mi odgovaarat naselbite Kapistec i Karpos. Koj e zainteresiran neka mi pise poraka
Барам цимерка за стан во Црниче, две сме, бараме трета, секоја со посебна соба. Вселување колку што може побрзо, за детали пишете лп.
Baram cimerka/cimerki za preku leto ,momentalno stanot mi e kaj univerzalna ..ama moze da barame i drug