Барам цимерка за стан во Скопје.Станот се наоѓа наспроти машински факултет во новите згради.Цената е 250 евра.Заинтересирани во ЛП
Бараме цимерка/цимерки за во стан во СТОГ ЦЕНТАР гледа кон плоштадот има 2 спални соби, дневна , 2 вециња,и ниски трошоци по 700ден од лице без парно греење ,инаку станот е 63 евра кирија, комплетно е наместен убаво .. веднаш е вселив или кога ви одговара за од 1 јули позз пишете во инбокс
Itno baram cimerka so najden stan so posebna soba ili zaedno da barame stan okolu karpos i centar. Jas sum vrabotena 25 god. Koj e zainteresiran neka mi pise poraka
Барам цимерка за стан во Црниче, над МВР, две сме, бараме трета, секоја со посебна соба, плус дневна со кујна. Вселување од 1ви Август, за детали пишете лп.
Барам цимерки за стан во Аеродром (бул АВНОЈ), на 5 минути од т.ц Бисер и на 7 минути од ФОН. Цената е 200-220 евра месечно. Имам слики од станот, заинтересираните нека ме контактираат во инбокс.
А по интернет каде барате цимерки оти тука еве никој нема за Битола, а треба да најдам уште една па ако имате некој линк пратете...
две другарки од кавадарци бараме цимерка за во стан во аеродром (уште не е најден) блиску до филолошки.... заинтересираните нека пишат пвт или нека не контактираат на 077 559 095