Nie sme 3 cimerki, i barame ushte edna..stan ke barame doprva vo okolinata na karpos1,univerzalna...ako nekoja e zainteresirana neka pisi vo lp
Здраво. Јас сум една цимерка, имам стан во центарот на Скопје, во близина на Тинекс. Доколку некоја е заинтересирана можи слободно за пиши порака.
Здраво девојки. Барам 2 цимерки за стан во Карпош близу до City Mall ... Од 1 октомври ќе се вселуваме видејќи тогаш одам на факултет.... Ако има некоја заинтересирана нека ми пише во порака за подетални информации
Девојки ако има некоја што планира да седи во Гоце Студентскиот а нема цимерка нека ми пише ЛП ќе се договориме. Планирам таму да седам ама немам сеуште најдено некоја
zdravo baram 1 ili 2 cimerki za vo Bitola, stanot e najden i centara e mnogu povolna vklucuvajki ja kirijata i site smetki *vo mesec koga ke ima greenje za 3 cimerki (vkupno) = po 60 evra -3600denari *vo mesec koga ke nema greenje za 3 cimerki (vkupno) = po 45 evra - 2700denari ( vo ovie ceni e vkluceno i kirija, struja, cistacka, komunalec, internet ...) *vo mesec koga ke ima greenje za 2 cimerki (vkupno) = po 90 evra - 5490denari *vo mesec koga ke nema greenje za 2 cimerki (vkupno) = po 70 evra - 4270denari --cenite ne se fiksni se pretpostavka kolku bi mozelo max struja da bidi-- znaci mozi i poniski da se cenite -- koga zboruvam 2/3cimerki (vkupno)- se odnesuva toa i na mene znaci primam max uste 2 cimerki za poveke informacii pisete na mail : femina.makedonija@hotmail.com *****se nadevam ima zainteresirani***** za ovaa cena nemoze da najdete podobar stan
Девојки ако има некој што бара цимерки за стан во центар во Скопје нека ми пише ЛП. Ние сме две другарки.. позз
Значи вака, јас и дечко ми, бараме двајца цимери/цимерки штогод за у Скопје. е сега, условите шо ги бараме се следните: 1. да биде у безбедна населба (Кисела Вода, Пржино, Црниче, Карпош 1, дел од Ново Лисиче, дел од Аеродром) 2. станот да не биде поскап од 220 евра. 3. И да не биде поголем од 65-70 квадрати. 4. Третото не важи ако станот е без парно, т.е. на струја да се грееме. 5. Да има перална Е сега, кога убаво сте известени, и претпоставувам оти ќе има такви шо ќе бараат за цимерување, нека не ве одвлече од намерата да цимеруваме тоа шо со муж ќе треба да си имате работа, оти стварно е мирно детето, не замара, не е сексистички настроен, и стварно е педантен. Океј, го испофалив.
Океј, не можам да си редактирам мислење. Ни треба цимерка, за најден стан у Аеродром, петта цимерка или цимер ни треба, четворица сме веќе, а станот е за пет души планиран. 80 квадрати е. Ќе платиме капар деновиве, така да ... завршена е работата. Нема парно, и според сите пресметки, на човек испаѓа по 4800 денари за кирија, вода, интернет, и греење на електрични панели. Значи, у зима сметките се 4800. У негрејна сезона многу помалку. Ете така. Ние сме две девојки и две момци, ве моЉам не се срамете, добри деца сме.
Штета, далеку ни е.. најмногу би ни одговарало да биди околу автобуската, за да биде блиску до факултетите.. позз
Барам цимерки да им се приклучам. Јас сум на филолошки факултет, па би ми одговарала локацијата околу железничка, мичурин. Заинтересираните нека ми пишат порака.
Барам цимерки со стан во Скопје, во Ново Лисиче, Аеродром, па може и околу железничка, највеќе до 250 евра по можност посебна соба но и не мора, со перална, и парно и интернет trajkovska_daniela@hotmail.com
Nie sme dve cimerki. Barame uste dve cimerki plus.Stanot se naogja na zadniot vlez na Vero Center (nasproti Zlate). cenata na stanot e 240 evra( 60 evra po covek)+ smetki.