Се бараат една или две цимерки за стан за во околината на Аеродром, Железничка, Мичурин т.е било каде но да е во близина на факултетите ние сме две и бараме уште идна или две заедно да бараме стан. Би сакале трошоците за станот ( киријата и сметките) да не излегуваат повеќе од 100евра. Ако има заинтересирани нека пишат во порака. Ние сме сеа 2год на филозофски.
Baram cimerka ili cimerki za stan vo Sk, vo blizina na Univerzitetot Kiril i Metodij. ako nemate najdeno, ke pobarame zaedno.Ako ima zainteresirani neka pisat poraka.
Здраво феминки, ние сме 3 девојки- цимерки од оваа година и бараме потенцијална четврта цимерка. Станот се наоѓа во к.вода кај рампа, на 10 мин од центар во нова зграда, голем луксузно опремен со све ново, две спални соби што значи дека ке спиеме две по две. Спалните се истотака гооолеми и има простор за четворица. Цената е 250 евра месечно, што значи околу 65 евра би била ќиријата од човек. Јас моментално не сум во МК но затоа заинтересираните можат да се слушнат со останатите за подетални информации побарајте ја Ивана 078 591 222
Барам цимерки за стан во Аеродром,околу Железничка, или Ново Лисиче, јас сум на ФОН на детективи и безбдност. контактирајте ме на trajkovska_daniela@hotmail.com
Да, има Јас имам најдено стан блиску до железничка, а ми требаат цимерки. Пиши ми лична порака и ќе се договориме
Baram cimerka! Nie sme tri drugarki, koi baraat uste edno devojce za cimerka vo Skopje. Stanot e vo blizina na Sobranie, so 2 spalni sobi.
Две цимерки бараме трета за најден стан во Аеродром (но не е конечно, може и друг да побараме) во близина на ФОН и Бисер. Доколку има заинтересирани нека ме исконтактираат, ќе одговорам во најбрз можен рок.
Nie sme tri drugarki, koi baraat uste edno devojce za cimerka vo Skopje. Stanot e vo blizina na Sobranie, so 2 spalni sobi. Poveke informacii vo licna poraka.
Zdravo.... Jas sum studentka na stomatoloski fakultet baram cimerki.... stan nekade vo centar, kapistec, kiselavoda.... 075540132
Барам една цимерка за стан во Скопје - Аеродром, блиску до Три Бисери. Ако има некоја заинтересирана, нека пише во инбокс.