nie sme dve cimerki barme uste dve cimerki, so ili bez najden stan vo okolinata na micurin, nova zeleznicka,prolet (moze i da se razdeleme dokolku najdeme nekoj sto bara samo edna cimerka vo istata okolina)
Zdravo feminki, nova sum na forumot.. , epa vaka, seka ke bidam treta godina na filoloskiot fakultet i baram 4 ili 5 cimerki , stanot e veke najden , vo centar vo blizina na studenskiot dom Kuzman, Stanot e 120 kvadrati, so tri spalni sobi, plus dnevna, kujna, wc i terasi.. cenata bi bila okolu 0 do 70 evra, vo zavisnost dali bi bile 4 ili 5 cimerki Gi molam zainteresirnite da mi pisat Fala odnapred
ve molam ako mu treba na nekoj cimerka neka mi napise vo inbox stanot da bide nekade aerodrom , centar , blagodaram odnapred
Барам цимерка за двокреветна соба во близина на рамстор, цената на собата од 5700-6000 денари , плус сметки. Или пак ако некој има веќе најдено место , а да му е потребна цимерка нека ми пише во порака да се договориме.
Бараме цимерка за стан во аеродром, кај мајчин дом, 80 евра плус сметки. Инаку станот е екстра наместен, ако некој е заинтересиран пишете.
Се запишувам на Стоматолошки , барам цимерки и воено стан кај државна болница негде...Ако има некој заинтересиран или ако има било каква информација нека ми пише пп
Ако на некого му треба цимерка за седење во близина на филозофски факултет со веќе најден стан или пак може заедно да бараме нека ми пише во лична порака..
Ние сме 2 студентки и бараме уште една цимерка за стан позади Три Бисери (посебна соба), киријата е 70eur плус сметки...
Бараме две цимерки за во двокреветна соба во склоп на кат од куќа. Вкупно би биле 4 на катот. Куќата се наоѓа на 10тина минути од медицински факултет...одговара и за студенти на стоматологија, фармација. Цена 60е од кревет плус сметки. За повеќе информации контактирајте ме
Бараме цимерка за најден стан во аеродром, во близина на железничката и во близина на универзитетот Кирил и Методиј. Киријата е по 62/63 евра на лице, има 2 спални соби, голема дневна, кујна До сега сме 3 девојчина, бараме 4та ( сите 3 меѓу себе не се познаваме лично, така да и онаа 4тата нема да се чувствува како странец , отворени, забавни, мислам дека добро ке се сложуваме сите ) Заинтересирани ЛП
Здраво девојки. Ве читам подолго време и решив да се регистрирам бидејќи и јас сум во потрага по цимерка. Станот се наоѓа на 15тина минути од Клиничкиот центар во Скопје, под Водно, и е погоден за студентки од фармација, медицина и стоматологија. Не е многу голем, околу 40 квадрати, но со убав распоред на просториите, така што две цимерки би функционирале идеално во него. Доколку има заинтересирани, може да ме контактирате во лп, да ви ги кажам и другите детали околу станот. Поздрав
Девојки ми треба стан во близина на Железничка, до 65-70евра. Јас сум сама, на економски факултет сум 4та година. Не барам некои посебни услови