Мери го видов твојот оглас и на пазар3, ќе ти се јавам утре ако немате уште најдено девојче да дојдам да го видам станот. јас сум сама, на економски факултет сум. ова е бројот така: 078/516-215? Позз
redhott видов дека си ми пишала во инбокс, ама направено ти е да не можеш да примаш пораки. Ако сакаш остави ми меил во инбокс, па ќе се договориме, поздрав.
Pocituvani Barame cimreka! Stanot e vo naselba Kozle, Skopje, potocno stanuva zbor za sprat vo preubava golema kuka, koj ima poseben vlez, dvor, apsolutno nikakov kontakt so gazdite, stanot e 63m3, greenjeto e na struja, a iznesuva 60 evra po lice, smetkite variraat, od 500den-1500den vo najstudenite denovi, vo ovaa suma spaga internet, voda, struja, kablovska..Mestopolozbata odgovara za fakultetite okolu drzavna bolnica, okolu gradezen fakultet, elektro, so odalecenost najmnogu 25min.. Nie sme dve devojcinja, barame treta koja ke ima posebna soba, a vo odnos na kuknite pravila: da bide uredna i higienicna, so glaven preoritet da i e ucenjeto, fleksibilna, odgovorna so plakanjeto kontakt: e-mail reki_93@hotmail.com
Се бараат една или две цимерки за во Битола, станот е веќе најден.Станот е со дневна, две спални,кујна, вц и е луксузно опремен.Се наоѓа кај болницата. Заинтересираните нека пишат ЛП за подетални информации.
Се бара цимерка за двокреветна соба во стан во Автокоманда. Станот се наоѓа кај Охридска банка (во истата зграда) 50 евра + сметки
Barame cimerka za stan vo centar, do olimpiski bazen, za 4 e stanot, po 75 evra od sekoja. Stanot ima dve spalni,dnevna,kujna,wc...poveke informacii na tel. 075243068
Барам цимерка за во стан во Прилеп, пожелно е близу до економскиот факултет, но тоа не би требало да е проблем.. па ако има некој што е заинтересиран нека пише пп ке се договориме
Ние сме трии цимеркии бараме уште еднаа .. Имаме најдено смештај односно спрат од куќаа газдите се од Италија и немаме никаква врска со нив .. Иначе куќата прв пат се издаваа и се е ново .. цената е 50 евра плус сметкии .. и се наога во близина на медицинскиот факултет ако некоја е заинтересирана нека ми пише лп и ке се догововориме ..
se bara cimerka za vo Bitola, stanot e veke najden se naoga vo nova bitola do gorno vero centara e mnogu povolna vklucuvajki ja kirijata i site smetki ( vo ovie ceni e vkluceno i kirija, struja, cistacka, komunalec, internet ...) *vo mesec koga ke ima greenje (vkupno) = po 90 evra - 5490denari *vo mesec koga ke nema greenje(vkupno) = po 70 evra - 4270denari --cenite ne se fiksni se pretpostavka kolku bi mozelo max struja da bidi-- znaci mozi i poniski da se cenite -- za poveke informacii pisete na mail : femina.makedonija@hotmail.com za ovaa cena nemoze da najdete podobar stan
Barame cimerka za veke najden stan, vo centar vo blizina na studenskiot dom Kuzman, Stanot e 120 kvadrati, so tri spalni sobi, plus dnevna, kujna, wc i terasi.. cenata e 60 evra od covek , zanteresiranite neka mi pisat
Итно! бараме цимерка или цимерки за стан во центар. станот не е пронајден може заедно да бараме. Ако има заинтересирани нека ми звонат на 078 936 737 или нека ми пишат лп.
Итно! бараме цимерка или цимерки за стан во центар, капиштец, дебар маало или евентуално карпош1. станот не е пронајден може заедно да бараме. Ако има заинтересирани нека ми звонат на 078 936 737 или нека ми пишат лп.
Бараме цимерка за стан во центар Скопје , кирија 55 евра + сметки. Повеќе информации, слики.... во лп.
Јас сум прва година на факулетот за безбедност и барам цимерки со стан или заедно да бараме во близина на факулетот, немора да е во Идризово може и во близина.