Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Барам цимерки

Дискусија во 'Образование' започната од Ger23, 8 август 2010.

1. redhott

redhott Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    29
    Мери го видов твојот оглас и на пазар3, ќе ти се јавам утре ако немате уште најдено девојче да дојдам да го видам станот. јас сум сама, на економски факултет сум.
    ова е бројот така: 078/516-215?
    Позз :*

2. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    redhott видов дека си ми пишала во инбокс, ама направено ти е да не можеш да примаш пораки. Ако сакаш остави ми меил во инбокс, па ќе се договориме, поздрав.

3. snowflake.ice

snowflake.ice Активен член

Се зачлени на:
    13 август 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Baram cimerki za reonot zeleznicka ,micurin
    za vo posebni sobi
    :D

4. Salvia

Salvia Активен член

Се зачлени на:
    26 август 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Pocituvani Barame cimreka!
    Stanot e vo naselba Kozle, Skopje, potocno stanuva zbor za sprat vo preubava golema kuka, koj ima poseben vlez, dvor, apsolutno nikakov kontakt so gazdite, stanot e 63m3, greenjeto e na struja, a iznesuva 60 evra po lice, smetkite variraat, od 500den-1500den vo najstudenite denovi, vo ovaa suma spaga internet, voda, struja, kablovska..Mestopolozbata odgovara za fakultetite okolu drzavna bolnica, okolu gradezen fakultet, elektro, so odalecenost najmnogu 25min.. Nie sme dve devojcinja, barame treta koja ke ima posebna soba, a vo odnos na kuknite pravila: da bide uredna i higienicna, so glaven preoritet da i e ucenjeto, fleksibilna, odgovorna so plakanjeto

kontakt: e-mail reki_93@hotmail.com

На DushicaD му/ѝ се допаѓа ова.
  5. marija-yyp9

marija-yyp9 Активен член

Се зачлени на:
    25 август 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    nemozam da ti pisam lp :) probav...

6. 3456

3456 Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Se izdava dvokrevetna soba vo stan karsi Ramstor. Cenata e 60e plus smetki od krevet :) itno

7. xogossipgirlxo

xogossipgirlxo Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    21
    Се бараат една или две цимерки за во Битола, станот е веќе најден.Станот е со дневна, две спални,кујна, вц и е луксузно опремен.Се наоѓа кај болницата. Заинтересираните нека пишат ЛП за подетални информации.

8. mijalkova

mijalkova Активен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Се бара цимерка за двокреветна соба во стан во Автокоманда. Станот се наоѓа кај Охридска банка (во истата зграда) 50 евра + сметки

9. elena.1

elena.1 Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Barame cimerka za stan vo centar, do olimpiski bazen, za 4 e stanot, po 75 evra od sekoja. Stanot ima dve spalni,dnevna,kujna,wc...poveke informacii na tel. 075243068

10. jjjj

jjjj Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Baram cimerka ili cimerki za stan vo Avtokomanda... Moze da iskontaktirame ako ima zainteresirani! :)

11. Velvet-She

Velvet-She Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Барам цимерка за во стан во Прилеп, пожелно е близу до економскиот факултет, но тоа не би требало да е проблем.. па ако има некој што е заинтересиран нека пише пп ке се договориме :)

12. detelinkaaa

detelinkaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    Ние сме трии цимеркии бараме уште еднаа .. Имаме најдено смештај односно спрат од куќаа газдите се од Италија и немаме никаква врска со нив .. Иначе куќата прв пат се издаваа и се е ново .. цената е 50 евра плус сметкии .. и се наога во близина на медицинскиот факултет ако некоја е заинтересирана нека ми пише лп и ке се догововориме ..

13. feminasonce

feminasonce Активен член

Се зачлени на:
    2 август 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    se bara cimerka za vo Bitola, stanot e veke najden se naoga vo nova bitola do gorno vero
    centara e mnogu povolna
    vklucuvajki ja kirijata i site smetki

( vo ovie ceni e vkluceno i kirija, struja, cistacka, komunalec, internet ...)

*vo mesec koga ke ima greenje (vkupno) = po 90 evra - 5490denari
    *vo mesec koga ke nema greenje(vkupno) = po 70 evra - 4270denari

--cenite ne se fiksni se pretpostavka kolku bi mozelo max struja da bidi-- znaci mozi i poniski da se cenite --

za poveke informacii pisete na mail : femina.makedonija@hotmail.com

za ovaa cena nemoze da najdete podobar stan :hai:

14. BelStar

BelStar Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Barame cimerka za veke najden stan, vo centar vo blizina na studenskiot dom Kuzman, Stanot e 120 kvadrati, so tri spalni sobi, plus dnevna, kujna, wc i terasi.. cenata e 60 evra od covek , zanteresiranite neka mi pisat :)

На DushicaD му/ѝ се допаѓа ова.
  15. rak1

rak1 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    45
    Итно! бараме цимерка или цимерки за стан во центар. станот не е пронајден може заедно да бараме. Ако има заинтересирани нека ми звонат на 078 936 737 или нека ми пишат лп.

16. rak1

rak1 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    45
    Итно! бараме цимерка или цимерки за стан во центар, капиштец, дебар маало или евентуално карпош1. станот не е пронајден може заедно да бараме. Ако има заинтересирани нека ми звонат на 078 936 737 или нека ми пишат лп.

17. La.RagazzaMisteriosa

La.RagazzaMisteriosa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    10.844
    Барам цимерка/ки за во Штип. Ако има заинтересирана нека ми пиши во лп. :)

18. dreamsatine

dreamsatine Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Baram 1 cimerka za stan vo Kisela Voda.
    Kontakt 078 936 594
    kirija 60 evra.

19. Ivy18

Ivy18 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    76
    Бараме цимерка за стан во центар Скопје , кирија 55 евра + сметки. Повеќе информации, слики.... во лп.

20. T.Jule

T.Jule Активен член

Се зачлени на:
    31 август 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Јас сум прва година на факулетот за безбедност и барам цимерки со стан или заедно да бараме во близина на факулетот, немора да е во Идризово може и во близина. :)