Se bara cimerka za vo soba vo Stip,se naoga sproti rektoratot na UGD,cenata e 2500 den samo za spienje bez vkluceni troskovi za struja ako ima zainteresirana neka mi pisi lp
Здраво, ние сме едно машко и девојче,така да јас и еден мој другар бараме цимерка или цимерки за стан во Скопје. Сите заинтересирани нека ми ѕвонат 078433142
Цимерка/Цимерки и воедно стан кај Медицински факултет негде ?? по можност да е на парно и да не е стар станот ако некој бара , или да има информација нека пише во инбокс
Baram 3 cimerki vo ekstra opremen stan vo stip vo naselba 8 noemvri so najnov mebel cena 3000 den. ima edna ednokrevetna i edna dvokrevetna soba
Se bara cimerka za stan vo naselba Zelezara, kaj Tineks .Stanot ima 2 sobi, trpezarija, dnevna soba, kujna, 2 wc, terasa, parno, masina za perenje, internet. Cenata e 45 evra plus smetki Moze da me kontaktirate na angeloskat@yahoo.com
Две цимерки со стан во Козле, бараме уште една или две цимерки. Станот е нов и убаво наместен, со две спални, дневна и купатило. Кирија 75 евра плус сметки. Ако има заинтересирани пишете лп.
Nas ni treba cimerka za vo zelezara.toa e na 10 minuti peski od sumarski mojot mail e angeloskat@yahoo.com kontaktiraj me za informacii za stanot
Бараме цимерка за стан во Скопје. Станот се наоѓа позади Рамстор, во близина на државна болница. Цена 80 евра по лице + сметки
бараме цимерка за прекрасно опремен стан со кожна гарнитура и нови спални во градски зид 75 евра + сметки. заинтересираните нека се јават 078 936 737
Бараме цимерка за стан позади Европски факултет на која приоритет и е учењето. Станот е 85м2, целосно опремен, со парно греење. Има одлични услови за живот. Заинтересираните нека се обратат во ЛП
ИТНО барам соба во најден стан со цимерки, во близина на медицински факултет, може да е центар, црниче, кисела вода, капиштец, карпош1. по можност кисела вода. Барам сериозни девојчиња што сакаат да учат и не влечкаат гости секој ден. Исто така доколку има заинтересирано девојче а нема стан, може да ме исконтактира да бараме заедно. Кој е заинтерсиран за било која од двете опции нека ме исконтактира во инбокс, па ќе се договараме натака преку телефон. поздрав
P.s. Pod ona da ne vleckaat gosti ne podrazbiram živ covek da ne vleze vo stanot, sekako bi imale dogovor,samo sakam uslovi za učenje, da ne bide sekoj den gužva kafinja zurki itn.
Вака, бараме човек за станче у Кисела Вода, може и од 15ти да се всели. Цимерот ни заминува за Америка, и ни остава дупка во трошоците. Само, првите 3-4 дена ќе мора да спие у дневна, додека да се ослободи неговата соба. ЛП ве молам. Поз.
Се бара четврта цимерка за во стан во Штип кај економскиот факултет. Ние сме три цимерки на медицински факултет.Ако има заинетересирани нека пишат лп.