Некој да има да траже цимерка за месец дена во Автокоманда. Иначе бруцош сум. А ако нема па конкурс за бруцоши по домови и за цела година???
imam stan vo avtokomanda i barame uste edna cimerka..i nie sme brucoshi. Kirijata ja plakjame odnapred. Ako si zaimteresirana vo vrska so predlogot. Cekame brz odgovor.
cimerki itnooo pod itno mi trebaat dve cimerki,nie sme dve so najden stan vo centar,za poveke informaciii pisete mi vo poraka,itno e ..
Nie sme dve cimerki i imame najdeno stan, dokolku si seuste zainteresirana pisi poraka ili na mail evi4ka_slabeva@hotmail.com
Итно бараме цимерка за убав стан во аеродром спроти три бисера.Станот е веќе најден и ние сме веќе вселени. Цената му е 3700 денари од човек. Доколку има некоја заинтересирана ве молам да ме контактира тука или на маил evi4ka_slabeva@hotmail.com
jas sum brucos na pmf...baram cimerki za stan vo avtokomanda ...ako ima nekoj neka me kontaktira ovde ili na e-mail. gjorgieva94@hotmail.com
Здравоооо, јас сум сама, барам стан во кисела вода по можност близу пелагонија, па ако му фали на некој цимерка нека ми пише порака
Jas baram cimerki ,sakam da se vselam od drugata nedela po moznost. Stanot bi mi odgovaral ako e vo kapistec,leptokarija...Ve molam za odgovor