здравоо,барам цимерка/и со најден стан за посебна соба во близина на рамстор или рампа кисела вода,ако има таква нека ми пише лп
Barame dve cimerki za vo stan blizu Kuzman domot, odma do bugarska ambasada. Stanot e 120 kvadrati, slobodna e edna spalna soba so dva kreveti, dosta golema. Inaku veke sme tri, vseleni sme, pa ako ima nekoj zainteresiran slobodno neka pisuva poraka
Se bara edna cimerka za vo stan do zeleznicka vo centar na skopje, ako ima zaintersirani neka mi pisat ova e mojot br. 077 528 023 pozz
Барам четврта цимерка за ново уреден стан во Скопје, во Центар на Партизанска, близу грчка амбасада. Станот е трособен, со две купатила, посебна кујна, трпезарија и тераса. Има одлични услови за живеење, се наоѓа на трети спрат. Цена за кирија: 70 евра од човек. Можете да ме контактирате на: 078-381-097 или borisirena@yahoo.com
Се бара цимерка за стан во Кисела Вода (на 5 минути од ст. дом Пелагонија). Кирија 60 евра. Контакт 078 39 29 73
ние сме две девојчиња бараме уште едно или две девојчиња за да најдеме стан, во центар или аеродром. може и ако му фали на некој две цимерки за најден стан во тие населби пишете ми во порака...
Baram cimerka za stan vo karposh 4 na 5 min do city mall, na ilindenska 15-20 minuti odalecen od tehnickite fakulteti. 60 EVRA i stanot e vo super sostojba poveke informacii na telefon 078-968- 398 i imejl m.popova@ymail.com pozdrav itno e do 6 oktomvri
ИТНО барам цимерка за во стан во Аеродром, кај American College. Киријата за станот е 200евра + сметки (со бесплатен интернет). Заинтересираните нека ми пишат ЛП.
Nie sme 3 imame stan najdeno vo aerodrom,pozadi tri biseri..eve ti brojce 078681242 Natalija Stanot e golem mnogu,I ima dosta komocija..Javi mi se,pa ke ti objasnam se sto te interesira..Pozzce
Itno Barame Cimerka za Stan vo Aerodrom pozadi Tri Biseri...Za od Oktomvri po moznost...Cenata e 60 evra ,stanot e golem mnogu,za poveke informacii javete mi se na 078681242 Natalija
Барам цимерка (или максимум две цимерки) со најден стан (а може и заедно да бараме) и посебна соба, во близина на Железничка, Аеродром, Пролет, Мичурин, или Дебар Маало. 078 379 987
Baram cimerka/ki so veke najden stan vo aerodrom ili kaj zeleznickata stanica. Pisete mi na dijananikoloska@hotmail.com