Барам цимерка некаде Карпош 1 центар , ако има некоја заинтересирана нека ми пише ЛП или на фејсбук https://www.facebook.com/ivanakajtazova
Dokolku nekoja bara cimerka za stan (po moznost da e najden stanot) vo blizina na Karpos1, Kapishtec ili Taftalidje neka me kontakrtira vo LP.
Ние сме 2, се бара уште една цимерка ( студентка) за заедничко барање на стан во Карпош 1 или 2. Кој е заинтересиран нека пише лп.
Сеуште барам цимерка ако некој усте бара две цимерки локација карпош 1 или центар нека ме контактира ЛП
Барам цимерки за во Штип во близина на кампус 3 ...ако има некоја заинтересирана нека ме контактира во ЛП
Барам цимерки со веќе најден стан или заедно да бараме. Во околината на аеродром, центар. Заинтересирани нека ме контактираат во лп
Барам цимерки за стан во посебна соба во Аеродром, Ново Лисиче евентуално Центар за од септември со веќе најден стан или заедно да бараме. Јас сум на Детективи и безбедност на ФОН на постдипломски т.е 5та година. Минатата година си поминав многу лошо, па затоа барам сериозни девојчиња без разлика дали се вработени или студентки, кои заеднички ќе ја сносиме одговорноста и делиме работата во станот (се мисли на одржување на хигиена) кои ќе знаат кога е време за гости и забава. Не сум против забави и гости но да не е претерано рано наутро пуштање музика и доаѓање на гости или доцна во текот на ноќта. Возраста не ми е битна, јас сум 23 години. Прифатлива цена до 4500 денари максимум. Ве молам пишете ми на trajkovska_daniela@hotmail.com или на ФБ https://www.facebook.com/trajkovska.daniela.1
Барам цимерка за стан во Штип, доколку има некоја шо би сакала нека ми пише тука па ќе се најдеме по фб и сл. Инаку сум бруцош и правев муабет со многу кои се веќе на факс и ми рекоа дека кога станува збор за студентски дом во штип поисплатливо ми е да седам у стан, се раазбира доколку најдам цимерки.
Јас своето студирање во Скопје го завршив, па газдите на станот бараат нови муштерии. Тоа е гарсониера од 25 квадрати, со три кревети, мала кујничка и потребниот мебел, но јас сама престојував на тоа место. Се наоѓа во строг центар на Скопје, кај социјалното, кај олимписки базен.
ние сме две цимерки и бараме уште две со или без претходно најден стан во околината на центар, олимписки, мичурин, острово заинтересираните нека ми пишат порака
Ние сме две цимерки и бараме уште една по можност да е сега за прва година факс,но и ако не е нека се јави.Имаме стан во Аеродром позади Три Бисери,поприлично е широк ,повеќе информации во инбокс
Уште барам цимерка и никако да ја најдам, а си мине времето и страв ме фаќа. Нема каде не напишав оглас, нема каде не се јавив... Ми преостанува уште тука. Барам цимерка за во Штип, по можност средношколка, јас сум средно медицинско. Повеќе инфо во инбокс.