Да не сака некоја за во соба во Гоце студенсткиот ? За во кој и да е блок ке средиме не е проблем Во Лп ке се договориме
Здраво девојки. Ние сме две студентки,бруцоши, бараме уште 2 цимерки. Најдовме стан преубав,значи модерно опремен,со 2 спални со по 2 оделни кревета и со 2 купатила. Станот се наоѓа во Кисела Вода,позади Веро. Цената е 3500 од секоја + сметки. Кој е заинтересиран нека ми пише во инбокс ќе оставам и фејсбук и ке пратам слики. Позз
Барам цимерки за да седиме заедно во стан во близина на Градежен факултет и подалеку да е не е проблем.. Нека ми пише лп кој е заинтересиран.
Здравоо. Ние сме 2 цимерки, 2 година сега, бараме 2 цимерки што ќе престојуваат од 15 септември до 15јуни. Имаме стан најдено, Карпош 2 одма до факултетите(Електро,Машински) станот се состои од детска со два кревети и дневна со 2 кревети ,кујна , тераса. Станот е 200 евра, по 50 евра од човек + сметки.. Греење на струја. Заинтересирани нека ми пиша во лп. Се бараа сериозни девојчиња кој се посветени на учење. =)
Барам цимерка за стан во Ново Лисиче, трособен стан , живеам со газдарицата, а собата кај што седам е за 2 девојчиња . Плаќам 70 евра плус сметки
Се нудам како цимерка , за стан во близина на медицински факултет, да сме 2 цимерки , нејќам многу гужва во станот ( некој помал + соодветна цена )
Барам цимерки за стан во посебна соба во Аеродром, Ново Лисиче евентуално Центар за од септември со веќе најден стан или заедно да бараме. Јас сум на Детективи и безбедност на ФОН на постдипломски т.е 5та година. Минатата година си поминав многу лошо, па затоа барам сериозни девојчиња без разлика дали се вработени или студентки, кои заеднички ќе ја сносиме одговорноста и делиме работата во станот (се мисли на одржување на хигиена) кои ќе знаат кога е време за гости и забава. Не сум против забави и гости но да не е претерано рано наутро пуштање музика и доаѓање на гости или доцна во текот на ноќта. Возраста не ми е битна, јас сум 23 години. Прифатлива цена до 4500 денари максимум. Ве молам пишете ми на trajkovska_daniela@hotmail.com или на ФБ https://www.facebook.com/trajkovska.daniela.1
Бидејќи не можам да бршам мислења, еве да ви кажам јас најдов цимерка, со среќа на другите кои барате, брзо да си најдете.