И јас и мојата цимерка сме сами(бараме гарсоњера),ако не се снајме а и вие исто мојме да напрајме договор .......
Форумџики дали има некој од вас на кој што за од септември ке му треба стан во ск??? Нас ни требаат уште 2 цимерки. Знам дека е рано но ако има некои заинтересирани нека пишат па ке се договориме
Женски ако некој бара стан и цимерка за во Битола нека ме исконтактира во ЛП, јас сум од источна македонија и не познавам никој што ќе седи под кирија во Битола
да,јас и мојата другарка бараме за од септември,ама станот да е до 200 евра и по можност да е Аеродром,Железничка...............вие на шо ке се запишувате?
јас и мојата цимерка ќе седиме во стан во Кисела вода со 70m2,бараме уште две девојчиња.Цената на станот 150е а има добри услови за седење.Станот има парно,клима,ламинат и доволен мебел.Заинтересираните нека ми пишат во ЛП.
Ни треба уште една цимерка за во Скопје, ако има некоја заинтересирана нека пише лп па ќе и дадам дополнителни информации за станот
барам 2 цимерки за во автокоманда,хиподром,долно лисиче,драчево или идризово. стан немам најдено се уште,но имам контакти што значи потребно ми се само цимерките,па понатака ќе бркаме сите заедно работа
Ајде значи и јас си барам цимерка за во Скопје. Станот се наоѓа во центар кај Јосип Броз гимназијата. Ќе делиме соба значи , пошто во другата соба веќе има девојче. Во план е да се направи и уште една малечка соба. Значи барам некомплицирано девојче, дружељубива, (нејќам намќори ) да се прилагодува, да се слагаме, и наравно спремна за журки. И да не биде бруцош. Ако има заинтересирана нека пише ЛП.
јас можеби прерано ехехе но барам цимерка за в година за во скопје планирам да одам на фармација сега сум 4 година средно
Ние сме две девојчиња,студентки на Градежен факултет,сега ќе бидеме 2-ра година.Бараме уште едно девојче кое би можело да ни биде цимерка за во стан.Сеуште немаме најдено стан но ни одговара да бараме во околината на Дебар Маало,Карпош1,Центар.Ако има некое девојче заинтересирано нека ми пише
Итно ми треба цимерка во стан кај новата железночка многу е блиску и до оние факултети кај бит пазар... Многу убави услови има во станот, газдерицата не ни брани ништо за користење, собата е голема и убава . Плаќам 60 евра а сметките ги делиме со газдарицата на 3 дела. Ако некое девојче е заинтесесирано слободно може да ми пише ЛП па ке се договориме. поздрав
Барам 2 цимерки за во Штип во Вила Мак екскулузив собата располага со сопствена бања и тоалет кабелска ТВ интернет парно греење и собарка Се наоѓа во строгиот центар на градот. Ако има заинтересирани пишете ми ЛП позз