zdravo devojki.. nie sme 2 cimerki i barame uste 2 devojki, ziveeeme vo stan na ul.makedonija sproti pelister... onie koi sto baraat stan neka se javat na 078336400.... Kristina
Јас сум заинтересирана за во автокоманда. Може ЛП или еве ФБ https://www.facebook.com/anetasstanojevska
Zdravo, mi treba cimerka (po mozhnost brucosh ili od medicinski/elektro fakultet) za kukja (eden sprat) vo naselba Ilinden, vseliva od pochetok na mesec septemvri dve sobi, zaednicka kujna i zaednicka dnevna soba za podetalni informacii pishete mi privatna poraka, ke se dogovorime
Барам цимерка, станот е во близина на Медицински факултет, кај државна болница Заинтерисераните нека пишат ЛП
Здраво феминки ете јас и мојата ддругарка како идни студенти во Скопје планираме од септември да започниме живот таму ама ни требаат и бараме уште 2 ЦИМЕРКИ , станот ни е во строг Центар и доаѓа по 60 евра од секоја за плаќање на киријата , ако има некој заинтересиран можите слободно да ми пишите во инбокс ... поздравв <3
Здраво феминки ете јас и мојата ддругарка како идни студенти во Скопје планираме од септември да започниме живот таму ама ни требаат и бараме уште 2 ЦИМЕРКИ , станот ни е во строг Центар и доаѓа по 60 евра од секоја за плаќање на киријата , ако има некој заинтересиран можите слободно да ми пишите во инбокс ... поздравв <3
Здраво девојкиии, ете како и сите и јас барам цимерки за во Скопје, по можност во Центар да биде станот, јас сум сама, па заинтересираните нека пишат, позз
Барам цимерка за во Штип. Ние сме моментално 3 и ни треба уште една. Станот се наоѓа кај Економски факултет. Повеќе информации во ЛП
Сега за сега сме две цимерки за во АВТОКОМАНДА, добро би ни дошло доколку најдеме уште една или две други девојчиња со кои би ги делеле сметките и криријата. Ако има заинтересирани нека ми пишат.
Бараме две цимерки за стан во Центар кај Рамстор Особено ќе му одговара на студентки од медицински, фармацевтски, стоматолошки бидејќи е 10 минути од нив...заинтересирани пишете лп
Здраво девојки, Бараме цимерка за во Скопје (Центар). Ние моментално сме двајца, (девојче и машко) и ни треба уште една. Заинтересирани нека пишат во ЛП. Поздравче
Drugarka mi i jas barame treta cimerka za stan vo centar. Edna godina isteravme vo nego, no tretata cimerka ni otkaza i sega sme vo potrga po nova. Ako si zainteresirana kontaktiraj me preku poraka.
Здраво феминки. Ни требаат две цимерки за во Хилјадников. Ние сме две и ни требаат уште две. Пишете ако има заинтересирани.