Crankyy незнаев како поинаку да те контактирам па морав тука. Неможам да ти одговорам на пораката бидејќи имаш забрана, тргни ја па ќе се договориме . Јас немам најдено ни стан, ни цимерка сеуште.
Дали некој бара цимерка за стан во близина на машински и електро? Ако да,пишете ми да се договориме..
Baram cimerka Baram cimerka za vo Stip.. po moznost stan da se najde blizu avtobuska stanica ako ne nekade kaj stariot rektoratot ako ima nekoj zainteresiran neka se javi na 078 513 967
Има некој што бара 1 или 2 цимерки за стан во Центар или Аеродром? Некои на кои приоритет им е учењето, а не гостите и хаосот во станот
Бараме цимерка(бруцошка) за стан во карпош 2 близу до електро факултет. Ние сме 3 ни фали уште една. Заинтересираните нека пишат во ЛП
Некоја примена на ФИНКИ, ФЕИТ, машински...што бара или има најдено стан во близина на овие факултети, воедно бара цимерка?
Барам две цимерки за трособен стан наспроти државна болница (кај МФЦ). Ако има некој заинтересирани нека пишат во лп
Има некоја што бара цимерка за во Штип? Заедно да бараме стан и да е прва год на фах? Нека ми пише во лп
Ние сме две цимерки и бараме трета.Имаме стан одма спроти железничка по 60евра+ мали трошоци. За повеќе информации лп
Барам цимерка за соба во нас. Црниче, ул. Христо Чернопеев (над Медицински Факултет). Собата е погодна за студентки од медицина, стоматологија и фармација. Месечно се плаќа 35 ЕУР без комуналии. Собите се со здрав мебел и посебна кујна и купатило, како и посебен влез. Ако некоја е заинтересирана, нека ми пише лп.