Здраво девојчиња, дали некоја/и од вас бараат цимерка со веќе најден стан во Карпош 1/2, Мичурин или Кисела Вода. Однапред фала Поздрав
Здраво девојки, барам цимерки за во центар, сама сум јас, на филолошки факултет, заинтересираните нека ми пишат
Baram 2 cimerki za stan vo Skopje.Stanot se naogja vo Aerodrom (blizu Red Caffe). Zainteresiranite neka pisat vo LP.. =)
Baram cimerki koi imaat najden stan vo okolina na Karpos (Karpos 1, 2, 3, Kapisetec, Kozle). Kontakt preku LP
Бараме цимерка за во Битола, станот се наоѓа во последната бела зграда пред кружниот кај Веро... Пишете ми доколку сте заинтересирани и ќе добиете детали околу станот
barame cimerka,imame najdeno stan do klinicki centar kaj parkingot,plakame sekoja od nas 100 evra so plateni smetki.Dvete devojcinja se na farmacija a ednata na pedagoski.Stanot e nov pa koj e zainteresiran neka pise
Здраво Девојка ми бара цимерка/ки во битола, доколку има заинтересирани девојки мозе да ми испратите порака Благодарам многу
Ти ќе и ги бираш цимерките? Нема лабаво значи кај тебе, или ти ќе ги избереш цимерките или сама ќе седи во станот. А, може девојчето да сака и некој цимер (покрај цимерките) да најде, што праиме тогаш?
Ние сме две цимерки ,едната е економски ,другата е правен и бараме уште една.Станот ни е во Аеродром позади 3 бисери.инфо во инбокс
Здраво дечки сакам да прашам дали некој од вас познава некој студент што е сместен во Стив (било која зграда) а не сака да седи таму и го продава своето место. Доколку имате некоја информација пишете
НИЕ СЕУШТЕ БАРАМЕ УШТЕ ЕДНА ЦИМЕРКА, ЗА ВО АВТОКОМАНДА, АКО ИМА НЕКОЕ ДЕВОЈЧЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНО СЛОБОДНО ВО ИНБОКС НЕКА ПИШЕ ,ПОЗЗ