Baram cimerka za stan pozadi Broz kafe, vo blizina na Gradezen fakultet,ubavo sreden vo nova zgrada,Itno e...Povekje informacii vo inbox
Baram cimerka za stan pozadi Broz kafe, vo blizina na Gradezen fakultet,ubavo sreden vo nova zgrada,Itno e...Povekje informacii vo inbox
Dokolku nekoj bara cimerka neka mi se obrati po moznost bi sakala so sopstvena soba ne e bitna lokacija
Девојки, има некоја/некои што бараат цимерка во близина на Технолошко-металуршкиот факултет или кај Градежен/Универзална? По можност со посебна соба, добра атмосфера за учење (без ПРЕмногу галама/врева и без постојано носење гости) Исто така би сакала местото да се одржува чисто. Ако има некоја/некои што им одговара ова, слободно да пишат во ЛП. ПС: Значи хигиена пред се`! Спојлер Кој еднаш се изгорел и на јогурт ќе дува
Девојки дали некоја барате цимерка за во посебна соба во Аеродром? Јас сакам да имам посебна соба, а ако е некоја заинтересирана можеме да бараме заедно некој двособен стан нека ми пише лп.
zdravooo nie sme 2 devojcinja i barat stan vo aerodrom ako sakas mozes da ni se pridruzes bidejki najdovme mn ubav stan po 65 e vo aerodrom pisi ako si zainterersirana pozz inici i 2 kje rabotemme vo mvr od 1 fevruari pozz
Барам една или две девојки за во посебна соба со тераса во стан кај Универзална сала. Заеднички се кујната, купатилото и дневната соба. Станот е голем, комфорен и нуди одлични услови за живеење и учење. Доколку има некоја заинтересирана, слободно може да ме контактира за повеќе информации.