Барам цимерка со веќе најден стан или без во близина на филолошки факултет - Скопје, од 15ти септември, пишете ми порака доколку сте заинтересирани , Марија
Барам цимерки, а и барам стан во Аеродром (во близина на ТЦ Бисер, Капитол). Од септември почнувам со работа, па ако има некоја која исто бара стан и цимерки нека ме исконтактира во ЛП.
Zdravo zenski, jas i uste edno devojce barame stan i cimerka nekade kaj kapistec, katolicka ili kaj ramstor...Tolerirame se do umereni granici ....Ne sme losi, sakame i da se zabavuvame, no i da ucime..Dokolku ima nekoja od vas zainteresirano da mi pisi vo lp..inace jas sum na gradezen a cimerkata na medicina..
Здраво! Не знам дали ќе успеам тука нешто да најдам, но да пробам: барам соба или стан за една другарка која доаѓа од Русија и сака да поживее во Македонија еден месец (од следната недела отприлика, моментално е во Бугарија). Во центарот на Скопје или во некој друг град исто би можело, нешто поекономично . Јас не сум во Македонија и затоа не можам директно на лице место да и помогнам. Ако има некој идеи нека ми пише! Ви благодарам!
Se bara 4ta cimerka za stan blisku do hotel Karpos. Kirijata e 3200 den. (52.5 evra). Barame fini devojcinja i nepusacki Poveke informacii na 078 29 12 29.
Нудам апартман за сместување (се работи за цел спрат од куќа со три соби + кујна и купатило) во Центар (кај ВИП Хотел), во близина на факултетите на УКИМ. Ако некој е заинтересиран нека пише ЛП.