Здраво Јас сум матурантка и сакав да прашам дали има некоја цимерка за Битола да може да се договориме да најдиме стан и заедно да престојуваме.
3 студентки бараме цимер/ка за во регионот дебар маало/карпош1,2/тафталиџе за од септември, една од нас е на електро другите две на градежен, пишете за повеќе инфо.
Здраво, бараме цимерка за во стан Автокоманда, киријата е 50 евра плус сметки. Фактички, за трошоци за кирија и сметки доаѓа отприлика по 4500 денари.
Барам цимерки со веќе најден стан или без во близина на правниот факултет... Пишете ми порака доколку сте заинтересирани
Baram cimerka edna ili dve vo Bitola naselva Bela Cesma nasproti trite kuli stanot e eftin 4500 e kirijata 15 min do Slavjanski Univerzitet 5 min do aftobuska ima prodavnici podolu e od pazarot
Барам уште една девојка за БАРАЊЕ СТАН (се претпочита Центар/Капиштец) и ЦИМЕРСТВО од септември натака. Нека ме исконтактираат само личности што се моментално студентки и сериозни во врска со факултетот, со ведар, смирен и флексибилен карактер. Го гарантирам истото За прашања и повеќе инфо - инбокс.
Se baraat dve cimerki (po moznost od medicina ili farmacija), za vo veke najden stan. Stanot e vo zgradata kaj stomatoloski fakultet. poveke info - inbox
Барам цимерка/ки (една или две) и заедно да бараме стан во околината на техничките факултети (Карпош 1,2,3; евентуално Дебар маало). Истите да бидат сериозни со учењето и хигиената. Контакт - инбокс
Девојки, барам цимерка или цимерки со најден за во населба Аеродром. Или евентуално заедно да бараме стан? Пишете ми