Ние сме две цимерки и бараме уште една за најден стан во Тефталиџе спроти Лептокарија цената најмногу до 65 евра,ако си заинтерсирана пиши ми,позз.
Фала, најдов стан и цимерка. ПС: Бараме уште една цимерка(може две), која е заинтересирана - повеќе информации во лп.
da ne e vo plan nekoja da se zapisva vo stip od slednata godina pa da bidime cimerki?ako ima nekoja neka pisi inbox
Ние сме три девојчиња на филолошки факултет, бараме уште една цимерка за стан во кисела вода, кај студентскиот дом пелагонија. Цена 50 евра плус трошоци за сметки.
Здраво, бараме две цимерки во стан во карпош 3 веднаш спорти воена болница 55е + сметки,да бидат студенти и да се за сериозно учење, ние сме студенти на феит.
Baram cimerka za vo kukja vo Lisice ( Vardarska) 15min oddaleceno od Novo lisice. Kirija 50€ + smetki. Zainteresirani neka pisat vo inb.na fb Elena Kalan za povekje informacii. pozz
Бараме цимерка за од септември во Штип, ние сме три ни фали уште една. Станот е во зградите кај Туш. Киријата е 3 000.
Ола феминки Бараме 3та цимерка за веќе најден стан во Аеродром веднаш до железничка. Две девојчиња сме, едната на машински другата на градежен. Услов ни е да има разбирање, договор и атмосфера за учење. Заинтересирани во лп
Јас сум студентка на стоматолошки факултет во Скопје.Имам најдено стан со 2 соби кај Веро Џамбо,нова зграда на трети кат со сопствено парно,лифт,нови елементи.Цената е 90,-евра по особа,плус сметки за струја,вода,интернет.Заинтересираните студентки нека ми се јават на тел.072 225 203.Позз
Baram cimerka/ki ili zaedno da barame stan vo Skopje, po moznost na avtokomanda, da ima dogovor i atmosfera za ucenje. Jas sum segaprva na Filozofski. Zainteresirani neka mi pisat
Бареме цимерка во Штип за во стан 2000 ден + сметки ние сме две на Филолошки и на образовни науки ако има некоја нека пише ама итно е ...
Јас и цимерката бараме уште една цимерка за заедно да бараме стан во околината на Центар или Карпош. Едната од нас е на градежен, а другата на машински. Доколку некој е заинтерсиран нека ме контактира.