Baram cimerki koi vekje imaat najdeno stan vo Skopje (po moznost so posebna soba), cenata da bide okolu 60 e, i da ne bide mnogu daleku od univerzitet Kiril i Metodij
Се бара цимерка од 1 ЈАНУАРИ (можност и за порано вселување) за стан во Карпош 2, собите се двокреветни. Најдобри услови, кирија+сметки околу 4500 денари.
Барам итно сместување - по можност посебна соба, во Центар или околината. Или пак цимерка со која заедно ќе бараме стан за оваа локација. Контакт во инбокс
Барам цимерка за следната година од септември. Во нов стан, зградата е сеуште во изградба. Заинтересирани лп
Барам цимери/рки во Скопје(Центар,Водно,Карпош 1) од 1ви март ми треба сместување. Барам засебна спална.Доколку имате некоја понуда пишете ми пп.
Здраво , барам цимерка за следнава година од септември во скопје во близина на центарот , немам најдено стан , можеме заедно да побараме или па ако некоја има најдено можеме и во тој да престојуваме. Ако има заинтересирани пишете.
Барам цимерка која е заинтересирана да побараме заедно стан за од Март или Април што побрзо тоа подобро, нека ми пише лп
Девојки, барам 2 цимерки за од 1ви јуни во стан во стар Аеродром во близина на железничка станица. Кирија 60 евра. Повеќе инфо во лп
Најдобро е да седиш со некои девојчиња што не ги познаваш преку оглас сте се нашле или слично..никако со другарки, јас седам и гледам дека не е убаво ич не е ништо како порано,има многу тајни,скривања,прикривања, не како цимерки да се понашаш,како странци буквално...