Барам две цимерки за од септември, нов стан,70 квадрати,целосно опремен, кисела вода. Ако има некој заинтересиран нека ме исконтактира во порака
Здраво,ние сме две цимерки со стан во Центар,Скопје и бараме уште две цимерки за во истиот стан од септември. Станот се наоѓа помеѓу Олимписки базен и Црвен крст. Цената е 250 еу или по 63 од секоја. За подетални информации контактирајте не во ЛП.
Здраво Имам потреба од цимерка за наредниве месеци како и за од новиот семестар есенва, за заедно да најдеме стан што ќе биде во Центар, Аеродром, Дебар Маало. Пожелно би било да е вработена.. Сите заинтересирани нека ме исконтактираат во порака.
Се снајде? Ние бараме цимерка за во посебна соба во стан кај Универзална сала. Пиши ми за повеќе инф.
Доколку некој бара цимерка за во Карпош, околу техничките факултети нека ме контактира во лп. Инаку студентка на електро сум, 20год., од Кавадарци.
Здраво девојки, Барам цимерки со стан во Скопје(по можност посебна соба) за од септември. Пишете во лп.
Доколку некој бара цимерка за во Карпош околу техничките факултети или општина Центар нека ме контактира во лп