Барам една цимерка за стан кој се наоѓа на 5 минути од Медицински факултет. Станот е добро опремен и е за двајца. Кој е заинтересиран за подетални информации може да ми пише во порака.
Здраво, барам 2 цимерки за стан (89м2) во Аеродром. Станот се наоѓа кај ресторанот Три бисери и е реновиран. Поздрав
Барам цимерка (по можност студентка) за од септември, на која што ќе и' одговара локацијата Веро Џамбо/Нова Железничка. Предвид доаѓа и околината на Центар. Заинтересираните нека ми пишат ЛП.
Zdravo i jas baram cimerka i sum od Kavadarci, studiram farmacija , dokolku nemas seuste najdeno pisi mi za da se kontaktirame i telefonski.
Baram cimerka za stan do skoloto jane sandanski stip odma e tuka 1 minuta odenje od skoloto do stanot
Двајца цимери бараат еден или двајца цимери/ки од сега Јули или почеток на Август. Станот е до железничка станица спроти Скопјанка. Станот има супер услови, две соби за спиење, дневна, кујна, трепезарија, клима, парно, интернет. Цената на станот е 250 евра. Бараат цимери или цимерки без разлика дали се студенти, вработени итн. Доколку сте заинтересирани или сакате повеќе информации пишете ми ќе ви дадам број
Се бараат две цимерки за од септември, станот се наоѓа кај државна болница. За повеќе детали пишете ми ЛП
Нема раат за мене. I'm fu*ked up. Исто како лани, Барам цимерки за од септември во веќе најден стан или заедно да бараме. Локација Кисела вода, Центар, Веро џамбо/Нова железничка Најбитна ми е хигиената, да се комуникативни, пријателски настроени, забавни и кога се има за учење паметни хахаха Ако бара уште некоја нека ме контактира.