Zdravo,baram cimerka za od septemvri vo sk vo okolinata na centar,ako nekoja e zainteresirana neka mi pishe.
Здраво Феминки, веќе некое време барам стан под кирија низ Скопје, меѓутоа цените се прилично високи за еден студент. Дали има некој од вас што бара цимерка за веќе најден стан или пак заедно да бараме? Дебар маало, Капиштец, Карпош.. Поздрав. )
Ние сме 3 цимерки на медицина и бараме 4та цимерка за од септември за стан во центар. Најбитно ни е добра комуникација и разбирање
Бараме цимер-ки за стан во Скопје од септември (аеродром,мичурин,кисела вода,центар,веро џамбо..) за повеќе информации пишете ЛП
Baram cimerki(studentki) so veke najden stan ili zaedno da barame vo okolinata na k.voda ili centar,dokolku ima nekoj zainteresiran neka me kontaktira vo inbox
Здраво. Барам цимерка за во Битола во близина на Техничкиот факултет. Стан можеме да бараме и заедно. Ако има заинтересирани пишете
Барам цимер во Скопје кој веке има стан или заедно да бараме, локација ми е во втор план би се согласил на скоро било која.