Барам цимерка за стан во Скопје во Капиштец. Станот е за двајца и изнесува 4000 по личност плус сметки. Заинтересирани нека ме контактираат во лп.
Итно барам цимерки и стан во Скопје, со можност да е во Аеродром. Ве молам ако има заинтересирани контактирајте ме.
Итно се бара цимерка за во карпош 1 на кај универзална сала, станот е веќе најден со две девојчиња но им треба уште една. Станот е реновиран со ново купатило, кожна гатнитура, на први спрат, со голем двор итнн... Ве молам пишете
Бараме четврта цимерка за стан позади ТЦ Бисер 105м2 за во посебна соба кирија 75е + сметки . Заинтересираните нека ме контактираат во лп
Zenski, itno barame treta cimerka za stan vo Kisela Voda, site tri vo posebna soba, stanot e komoten i celosno opremen. Kirijata e 5000 denari+smetki.
Барам цимерки/ка и стан во Скопје, сама сум. Некаде локација околу градежен факултет, може до соборна и до симпо нагоре, евентуално хотел карпош. Ако има можност, би ми било драго да имам посебна соба.
Бараме цимерка за во спрат од куќа кај домот на младите во Штип, ние сме две.. Доколку има некој заинтересиран нека ми пише..
Барам цимерки со веќе најден стан. Локација:околу градежен факултет, може до соборна и до симпо нагоре, евентуално хотел карпош. Услов: ако е можно посебна соба. ВАЖНО: ако некој нема стан а бара цимерки, нека ме контактира заедно да бараме. Фала ви однапред.
Барам цимерка/ки околу транспортен, со веќе најден стан или заедно да бараме. И, ако е можно, посебна соба
барам цимерка за двокреветна соба во Стив Наумов трета зграда(женска), ако некоја е примена таму нека пише
Здраво, барам цимерки со веќе најден стан (или да бараме заедно), по можност во карпош (сите 4), Дебар Маало, Тафталиџе. Исконтактирајте ме во лп.