Помогнете ми да си го најдам моето 4-то цимерче.Цело е кога има сеИтно барам цимерче исклучиво од женски род во текот на завршетокот на овој месец и наредниот до 5-ти.(можи малку задоцнување во зависност од пријавените кандидатки)На новото цимерче му се ветува добар живот, воедно и пријателство со останатите цимерчиња. Основни рабти низ кои се прогледува низ прсти: • Дозволено носење милениче кое исклучиво се чува во нешто затворено • Дозволено користење на мојот лап топ со целосен пристап до интернет • Дозволено гледање и плачење на Малечката Невеста, Долина на волците, Под среќна звезда, Стаклен дом, Клон во шпанска верзија и секаков вид на милувани серии. • Дозволено пеење при туширање • Дозволено јадење од манџата на некое од останатите цимерчиња • Дозволено пушење цигари во затворена просторија т.е дневниот престој • Дозволено барање помош при метење, чистење, миење и секаков вид на домаќински обврски • Дозволено користење на дневната соба за НАЈАВЕНИ гости по итна потреба • Дозволено шетање со чевли низ дома Ако ти си моето цимерче и сакаш да живееш со мене и овие прекрасни млади дами (таг Елена)(таг Гордана) пиши ми порака во инбокс да знам, ако не си моето цимерче тогаш биди љубезно другарче и сподели го ова на твојот ѕид и дозволи му да биде најдено.А ти драго мое цимерче ако немаш пристап до мојот фејзбук сандаче пиши електронска пошта на baramcimerce@yahoo.com со назнака ЈАС СУМ ТВОЕТО ЦИМЕРЧЕ.(ама озбилно)На сите кандидати им се дава еднаква шанса.А на другарчето кое ќе оди “сводник” во оваа работа ветена му е пица од мене. Единствен услов за искористување на наградата е да има во ресторанот Pizza day ЧУНКИ студент сум. телефон 075 718180
Јас и цимерката бараме трета цимерка. Станот се наоѓа кај Јосип Броз, во центар. Заинтересираните нека пишат ЛП.
вау.. ајде јас малку поразлично, сите бараат цимерки/ цимери за во ск или шт, јас за во словенија планирам за таму да аплицирам и сега слушнав не можело во интернат да се седи, морало стан ова она па си викам ајде да пишам. до кај 4-5 да бидеме ќе биде супер
Барам цимерка за во стан во Струмица (две студентки веќе има, им треба уште една). Повеќе инфо по лп.
mona-li ти пратив приватна порака, но мислам не ти стигна, затоа еве ти линк од фб. за да се договориме: https://www.facebook.com/KaterinaKatePavlovska
Барам една или две цимерки за стан во Аеродром кај Бисер, нека ми пише ЛП ако има некој заинтересиран ние сме веќе 2 но ни треба уште една или две девојки.
БАРАМ ЦИМЕРКА/И Се записувам во Штип оваа година па ако уште некој бара како мене нека се јави па да видиме дали може ова она- да се договориме . Се надевам дека не постои оваква тема ако постои тогаш префрлете ја. по можност да е непушач и да е некоја поозбилна за да можам понекогаш и да имам мир да можам да учам шо се вика
Барам една цимерка за во стан во скопје во центар.. цената е многу поволна.. пожелно е да студираат на медицина и стоматологија... уште поубаво ако се прва година. Ве молам пишете ми во најскоро време ако има заинтересирани. Поздрав
Можеби малку касно, ама со другарка ми бараме уште две цимерки за во Скопје, стан уште немаме најдено чекам ЛП. И ако се погоди некој шо знае да почитува време за забава и време за учење, баш ќе ни биде мило