Барам цимерка, за од април месец, по можност вработена. Локација Козле, на главната улица, пред Австриска амбасада. Станот има 2 спални, 2 wc-а, дневна, кујна и тераса. Киријата е фиксна 200 евра (100 евра од човек) + режиски трошоци. Заинтересирани во инбокс.
Здраво девојки Ние сме две и бараме цимерка за стан во Центар, веднаш наспроти Клиника. Станот е прилично нов и многу просторен: има 3 спални, 2 wc-иња, 2 тераси, голема дневна и кујна. Кирија е 90евра по човек плус сметки. Повеќе информации инбокс. Потсетување од модератор: Пишувајте на кирилица.
Здраво ние сме две цимерки во Аеродром, бараме уште една, станот се наоѓа веднаш до Капитол. Повеќе информации инбокс.
Здраво! Барам цимер(и) за брат ми со веќе најден стан. Тој е вработен, 27 години-програмер. Станот да е во Кисела Вода околу општината, Шампионче, Пелагонија и по можност да е сам во соба
Најди му на брат ти цимерка некоја, ама гледај програмер, и ќе си се најдат и оп имаш снајка одма пошо програмер само програмер може да го разбере
Се бара цимерка за стан во Кисела Вода, за од 1ви Мај. Посебна соба и одлични услови. Киријата е 110€. За повеќе детали, контактирајте ме во инбокс.
Zdravo , dali najdovte cimerka ili seushte barate..pozdrav : ) Baram cimerka za stan vo k.voda rasadnik. Po moznost vrabotena ..stanot e nov dvosoben. Krevet vo spalna i dnevna soba.
Здраво девојки, барам цимерки и стан со посебна соба за од први јуни во центар/карпош 1/ карпош 2... Пишете во инбокс
Итно се бара цимерка по можност вработена за стан во аеродром за во посебна соба цена 4700 + сметки инбокс
Барам цимерка за од Септември (може и летово) за стан во Дебар Маало, Центар. Кирија 60 евра плус сметки. Инбокс
Zdravo. Me interesira dali se raboti za posebna soba? I ako moze da mi pratis sliki od sobata. Pozdrav
Здраво девојки. Дали некоја од вас бара цимерка за од Септември ? Студентка сум,4-та година ќе бидам на правни студии.
Барам 2 цимерки за стан во Центар (кај соборна). Предност имаат студентки/ идни студентки на медицински факултет и фармација. Кирија 100 евра по лице + сметки. За повеќе информации контактирајте ме во порака.