Ако некој бара цимерка за во посебна соба (по можност вработени), во реонот околу Центар,Капиштец или Козле нека ми пиши во инбокс
Барам цимерка , имам најдено стан позади трговскиот Буњаковац. Ако има некоја заинтересирана нека ми пише за повеќе информации
Здраво. Дали ќе може повеќе информации за станот? Дали се работи за посебна соба и колку е киријата? Поздрав
Го видов огласот за цимерка. Јас сум вработена и ми одговара Центар, Капиштец или Козле. Ќе може ли да ми кажеш подетални информации.
Издавам стан во Скопје. Населба кисела вода кај рампата на ул. Балзакова. Станот е на втор кат. Зградата е нова градена пред 3 години. Станот има посебна спална со тераса, кујна со трпезарија и дневна, купатило со туш кабина и машина за перење. Во зградата има лифт и подземен паркинг. Станот е погоден за еден до два студенти или лица кои работат Скопје. Кирија е 150 евр за еден 180 за двајца.
Барам цимерка за во стан од септември, на која ќе и’ одговара локацијата Веро Џамбо, Железничка станица, Аеродром или евентуално Центар. Контактирајте ме во порака.
Да не знае некој информации за становите во Идризово близу факултетот за Безбедност? Или за тој интернатот таму што е, работи уште, што како е?
Пак јас... итно ми треба цимерка за во Битола.. ако има некоја нека ми пише или ако знаете некој што бара цимерка за во Битола исто така исконтактирајте ме ...
Ни треба трета цимерка ( вејќе сме две девојчиња ) за во евтин стан во Кисела Вода станот е во кујќа на прв спрат за подетално плиз пратете ми порака ќирија 45 евра + сметки
Бараме 4та цимерка за стан кај романска амбасада. Ние сме на медицина и стоматологија...Заинтересирани нека ми пишат во инбокс.