Барам цимерка за од септември за стан во Аеродром,до Железничка,големина на стан 45м2,дневна со кујна,спална,вц. Кирија 140е.плус сметки.
Пак јас - hi погоре напишаните огласи од мене не се важат више затоа што најдовме ново место, па сега вака : Бараме трета Цимерка ( студентка ), за во посебна соба во стан во Скопје. Станот е во близина на студенскиот дом Стив Наумов, месечна ќирија е 50 евра од личност + мали трошкоци за сметки. Станот е на мирно место, нови прозори со звучна и топлотна изолација. Сите заинтересирани нека ми пишат лична порака на форумов за подетални информации.
Барам една цимерка за стан во околина на Аеродром Мичурин Ново Лисиче стан немам најдено. би барала посебна соба. Заинтересирани инбокс
Бараме четврта цимерка за стан во кисела вода . Станот е нов убаво уреден со нов мебел . Цената е 4000 плус сметки . За слики и по детални информации пишете ми во лп.
Барам цимерка за од септември за стан близу Железничка и Веро Џамбо. Се работи за посебна соба, контактирајте ме по порака.
Бараме 4та цимерка за стан кај романска амбасада. Ние сме на медицина и стоматологија... Кирија 200е плус сметки. Заинтересирани нека ми пишат во инбокс.
Barame treta cimerka za vo kukja odma do fakultetite karsi bitpazar( tri sobi , dnevna, posebna soba vo koja ima cimerka i dvokrevetna ) 2400 +struja
Барам цимерка 1-3 во населба Букурешка, Скопје, за во стан и да бараме заедно иначе незнам од кој месец ама не сум студентска и можеби за една година две бидејќи имам работа така да, ако дотолку сака да се контактираме и да праша некој, ве чекам у инбох, поздрав
Ние сме три бараме уште една цимерка.Станот е во близина на романска амбасада, кирија 50евра+сметки. За повеќе информации пишете ми инбокс