Здраво на сите! Бараме две цимерки за стан во Автокоманда. Станот е нов со одлични услови. Ќиријата е 60 евра + сметки. Повеќе информации инбокс. Поздрав
Бараме цимерка за стан кај рампа на 5 мин од центар . Станот е функционален нов и солидно уреден. Кирија 60е плус месечни трошоци . Само за сериозни и стабилни девојки .
Бараме трета Цимерка ( студентка ), за во посебна соба во стан во Скопје. Станот е во близина на студенскиот дом Стив Наумов / населба Автокоманда , месечна ќирија е 50 евра од личност + мали трошкоци за сметки. сите заинтересирани, пишете ми во лична порака
Ние сме две цимерки бараме уште една. Станот е во аеродром во близина на капитол. Киријата е 60 евра + сметки. За повеќе информации пишете во инбокс.
Здрaвo Еленa. Вo oглaсoт бaрaш цимеркa би ти бречелo дa бидеш сo цимер. Јaс сум бруцoш бaрaм цимер _кa a немaм и нaјденo стaн. Акo си зaинтерисирaнa oдгoвoри ми бидејки утре ќе бaрaм стaн
Девојки дали некоја бара цимерка? Барам стан во близина на Аеродром по можност со посебна соба ве молам ако има некоја што бара, пишете