Здраво, бараме трета цимерка во Карпош 1, на Рузвелтова, во близина на Симпо. Станот е 56м2, комплетно е опремен и сите имаме посебни соби. Киријата е 90 евра. За повеќе информации јавете се на 078 293 337. Поздрав
Некој да не бара цимер (вработен,28 год) во Кисела Вода, за во посебна соба ќирија до 100тина евра? Или ако издава некој стан со мин. една спална нека ми пише (до 200 евра).
Baram cimerka/ki sto veke imaat najdeno stan vo karpos 1 ili 2. Ako ima zaintereserini neka mi pisat vo licna poraka. ITNO!!!
Девојки/дечки здраво. Се регистрирав на форумов со цел да си најдам сместување, локациски ми одговара карпош 2 или 3 најмногу, во предвид доаѓа и тафталиџе. Вработена сум на возраст од 26 години. Може да се сместам во засебна соба од куќа/стан, со газди не ми пречи, се додека има нормални услови за живот. Однапред благодарам!
Барам цимерка од февруари-март со цел да се сместувам локација во Карпош 3,во предвид доаѓа Тафталиџе, за повеќе информации и заинтересирани, во инбох
Ми треба информација за изнајмување стан, околу административни работи, околу договорот со агенцијата и плаќањата какко ќе биде. Прв пат се решив сега да живеам во изнајмен стан па некој да ме поупати у сето тоа, биб била благодарна.
Барам цимерка за стан позади ТЦ Буњаковец, веднаш до основното училиште Песталоци. Цена 90 евра. Во цената е вклучена вода и интернет. Ја делиме само сметката за струја. Заинтересираните нека ме контактираат во инбокс.