Zdravo Nie sme 2cimerki, pa barame uste 2 cimerki za stan kaj Aerodrom, Micurin 5min oddaleceno od Zeleznicka. Stanot e 200e,za vseluvanje od Septemvri, koj e zainteresiran neka mi pisi inboks
Барам цимерка за во стан во Центар кај тц Буњаковец, или ако на некој му треба цимерка во веќе најден стан во Центар нека ми пише.
Барам цимерка, ќе одам на економски фалултет. Безразлика дали со најден стан или ние ќе бараме. За населба ќе се договориме.
Пиши ми Барам цимерка или цимерки за во Скопје од септември. Заинтересирани или исто така некој што бара цимерка ве молам пишете ми.
Барсм цимерка за во Скопје од септември не подалеку 2км од економски факултет. Ве молам пишете доколку некоја исто така бара.
Луѓеее ми треба цимерка или две цимерки за од септември ајде пишете ми аки некоја бара цимерки за во Скопје
Девојки, ние сме две и ни треба плус една цимерка за стан во центар,карпош 1 или аеродром. Најдовме стан во аеродром 4ри собен со 200евра кирија али ни фали сигурна цимерка за да можеме официјално да одиме до ск и да го видиме, па и да го закупиме. Пишете ми инбокс.