Дечки некој да не издава соба/гарсоњера или стан со една спална до кај 150 евра во Кисела Вода или пак Центар или Капиштец во близина на Државна? Добредојдени се понуди и од др општини, но предност им давам на овие за да ми биде близу медицински.
Барам цимерка за стан во Центар,кај владата. Станот има две посебни соби. Кирија 100 евра плус сметки. З повеке инфо пишете ми.
Барам цимерка за во двособен стан на влезот во Автокоманда блиску многу до факултетот на ПМФ, Шумарски, Филозофски, Филолошки, Економски и Правен. Станот е одличен и цената е ниска за повеќе информации ако сте заинтересирани пишете ми лична порака
Здраво, ние сме 2 цимерки бараме уште две цимерки со веќе најден стан во населба Аеродром во близина на Ред кафе
Здраво девојки.Барам цимерка за стан во кисела вода кај расадник со заедничка соба.. па дали има некоја од вас која што бара цимерка со сериозни гледишта према факултетот ми треба работна атмосфера дома и некој кој е непушач. (не би сакала никого да навредам со оваа објава само сметам дека е многу подобро отворено да кажеш какви луѓе бараш кога веќе станува збор за заедничко живеење).Се надевам некој ќе се пронајде.Поздрав
Zdravo, Nie sme dve cimerki i barame uste dve za vekje najden stan na Ruzveltova. Zainteresiranite neka mi pisat poraka ☺️
Некој да бара цимерка, Карпош, Центар ? Нема врска дали посебна соба или не.. Може и заедно да бараме, ми треба од другата недела. Не правам забави, и не носам гости кои седат по 24/7 и сл. (имам лошо искуство со ова) Ако има заинтересирани нека ми пишат.
Zdravo,nie sme par decko i devojka,24 i 22 god i barame cimer ili cimerka za veke najden stan vo Aerodrom Cevahir na 35ti kat,pozz
Барам заинтересирана, по можност вработена девојка или постдипломец со која заедно би барале стан за заедничко живеење во Центар, Дебар Маало или Карпош 1, од декември или најдоцна 1ви јануари за вселување. Во однос на трошоците, би се насочиле на стан чијашто кирија ќе се движи до најмногу 250евра вкупно. Пожелно е истата да е непушач, да не чува домашни миленици (мачка, куче и сл.) и да претпочита мирна и стабилна атмосфера за соживот. Секоја што ги дели истите интереси како погоре наведените, нека ме исконтактира во инбокс.