И пак јас... Бараме 4та цимерка за лукс стан во аеродром до мајчин дом 62евра кирија + сметки. Станот е прекрасен секоја има посебна спална соба, огромна дневна и трпезарија и нова кујна. Ако има некоја заинтересирана нека ми пиши што е можно побрзо да и објаснам околу условите.
БАРАМ ЦИМЕРКА ИЛИ ЦИМЕРКИ ЗА ВО ИДРИЗОВО (ИЛИ ПОТОЧНО РЕЧЕНО ЗА ВО НОВА КОЛОНИЈА) ВТОРА ГОДИНА СУМ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ПА АКО ИМА НЕКОЈА ЗАИНТЕРЕСИРАНА НЕКА ПИШЕ ВО ПРИВАТНА ПОРАКА ДА СЕ ДОГОВОРИМЕ. НАЈДОВ ЈАС ТРИ СТАНА 4РИ КРЕВЕТНИ ИЛИ МОЖЕ И 3КРЕВЕТНИ , И КОЛКУ И ДА БИДЕМЕ ВНАТРЕ ЦЕНАТА МУ Е 50ЕВРА НА КРЕВЕТ ПИШИТЕ СПАСЕТЕМЕЕЕ ОД ОВА ТРАГАЊЕ ПО ЦИМЕРКИ
Барам 3та цимерка за стан во Аеродром кај Бисер. Ако има заинтересирани пишете ми лп за подетални информации.
Ajde zenskiii jas malku porazlicno ... Itno baram 1 ili 2 cimerki za vo Belgrad , planirav prvo vo dom ali nemozelo , moralo vo stan . Znaci veke sum primena na fakultetot tamu taka da site zainteresirani neka mi pisat za podetalni informacii
Барам 4-та цимерка за во Штип. Дали постои барем една заинтересирана??? ако ДА тогаш нека ми пише во ЛП
Барам 1-2 цимерки за во Скопје,за во стан ,кои пред се почитуваат време за забава и учење.По можност да се за прва година но може и да се постари.Заинтересиране нека ми пишат во ЛП.Поздрав
Baram 1 cimerka za stan kaj MVR vo Skopje za vo posebna soba 66 evra + smetki po moznost na medicinski,farmacevtski ili stomatoloski fakultet. pozz
Бараме четврта цимерка/цимер за стан во Аеродром, заинтересираните нека пишат ЛП (по можност да не е намќорест/а)
Барам 2 цимерки за (прекрасен)стан во Штип (населба 8-ми ноември).Инаку,ние сме две ке бидеме прва година јас на правен другарка ми медицина.Оние кои се заинтересирани нека пишат ЛП
jas i cimerkata sme na farmacija sega 3 godina inaku se isto na koj fakultet e bitno e da se slozuvame
Од септември сум бруцош, ќе студирам во Скопје, немам уште почнато да барам сместување, па ако има некој во слична ситуација нека ми пиши ЛП, ќе бараме заедно стан или соби, што било
Ние сме две другарки (и колешки) и бараме една цимерка за стан во областа Центар - Аеродром. Заинтересираните нека ми пишат...Фала однапред