Барам цимерка за двособен нов стан целосно опремен кај Веро Џамбо во Скопје, на трети спрат со лифт и сопствено парно.Може да се всели од Јули. Контакт: 072 225 203
Барам една цимерка за во Битола за од Октомври,немам најдено стан,ако има заинтересирана нека ми напише во лп.
Здраво ... ние сме две и бараме цимерка за во двокреветна соба во стан карши хотел Карпош, за од 01.08. ако има некоја заинтересирана нека ми пише во инбокс. Киријата и сметките се поволни а местоположбата е супер ... плус тоа и ние сме многу флексибилни и прилагодливи девојки
Опција еден: Cоба, во стан или куќа сеедно, за период од 20.08 до 01.10 (евентуално 15ти) Опција два: На некој да му треба цимерка, (со посебна соба, ама се прифаќа и делба) за летен период од 20.08 до 01.10 (евентуално 15ти)
Барам цимерка/ цимерки по можност вработени со веќе најден стан и посебна соба во Аеродром, или Центар ( Рекорд, Рамстор..) . Најмногу ми одговара околу Железничка, Тобако Два, Скопјанка , Мичурин, Веро Џамбо. Кирија до 4500 денари по човек плус сметки. Многу ми е важно да бидат педантни, да внимаваат на хигиената, да не правам постојано журки и да носат во секое доба гости . Ве молам контактирајте ме на 071 541 858 или trajkovska_daniela@hotmail.com Даниела
Планирам да се запишам факс во Скопје на правен. Не сум од Скопје. Доколку некому му треба цимерка нека ми пише
Јас ке седам во Скопје кој сака може да ми пише ако му фале цимерка а иначе да прашам стан пример и дали киријата се плака кога се вселеш или после еден месец одкако ке седеш?
Од октомври се запишувам на електро факултет во Скопје,барам цимерка,ако има заинтересирана нека ми пиши во inbox
Здраво дечки барам стан и цимерка населба Кисела.В , Центар или Мичурин исто така сум студентка прва година ако се најде нешто би сакала станот да биде со посебна соба за спиење, ако има некоја што бара исто така во некоја од тие населби слободно нека ми пише
Здраво да прашам каде би можела да се смести студентка што ќе студира во Идризово, дали таму издаваат станови? Некоја што ќе студира таму?
Барам една цимерка со веќе најдена соба кај Вип Хотел погодно е оние кои се на Економски,Правен,Филозофски или Филолошки факултет Заинтересираните нека пишат
Се бараат 2 цимерки за од септември во трособен стан. Станот се наоѓа во Мичурин(железничка).Кирија 250евра. Заинтересираните нека пишат