Планирам да се запишам на Европски Универзитет Скопје. И ми требаат цимерки ако некоја е заинтересирана нека ми пише во порака.
Се бара цимерка за стан кај Романска амбасада. Кирија 200 евра плус сметки. За повеќе информации контактирајте ме во порака.
Бараме цимерка за стан спроти државна болница. Кирија 230 евра + сметки (се делат на 3). За повеќе информации пишете ми во порака
Барам стан или цимерка со веќе најден стан во Битола, во близина на горно Веро. Ми треба за вселување од 20 Септември.
Здраво. Се бара цимерка за во заедничка соба, за стан во Центар (во близина на Буњаковец). Кирија 200 евра, плус сметки. За подетални информации контактирајте ме во порака.
Здраво,барам цимерка за во Тетово.Студентка сум на ДУТ општа медицина доколку некој има потреба од цимерка или планира да седи во тетово нека ми пише.
Ако мислиш како би требало да изгледа, најгоре пишуваш меѓу кои лица се склучува (име,презиме ЕМБГ...),каде се наоѓа станот, и надолу под членови си ги наведуваш условите кои треба меѓусебно да ги исполнувате (кога да се плаќа кирија, сметки, при штети кој одговара за поправки и сл) и најдолу име презиме и потпис на склучувачите на договорот.
Здраво. Се бара цимерка за во заедничка соба, од 1ви февруари. Станот се наоѓа во Центар (во близина на Буњаковец). Кирија 200 евра, плус сметки. Заинтересираните за повеќе информации може да ме контактираат во порака.
Итно барам цимерка/ки за Скопје со веќе најден стан во Центар, Дебар Маало или кај веро џамбо (по можност со посебна соба). Важно ми е да обрнуваат внимание на хигиената, да не носат гости во секое време, да бидат фини, дружељубиви но исто така и посветени на учење. Контактирајте ме во лп.