Барам цимерка со најден стан или заедно да бараме во околината на Центар, Кисела Вода или Карпош. Пишете ми лп.
Барам цимерка за веќе најден стан на 15тина минути од медицински факултет, се плаќа кирија 100е (2 посебни соби) и сметка за струја.. За повеќе информации лп
Baram cimerka so veke najden stan kirija 150evra Vo nova zgrada e ima klima dnrvna kujna soba , terasa golema Pisi mi
Ако има некоја цимер/ка што живеел сам во стан...сакам да ве прашам некои информации... пишете ми во инбокс
Барам цимерка за веќе најден стан во АВТОКОМАНДА. Станот е со 2 спални соби, тераса, кујна, дневна. Кирија и сметки 160 евра, од човек (90 евра кирија и 70 евра сметки)
Mozhe nekoj da spodeli iskustvo shto zhiveel sam/a? Kolku teshko se naogja stan? Dali vednash se adaptirashe na uslovite.... Fala vi mn
Zdr devojki, baram cimerka nekojaa so veke ima najdeno stan, vo Skopje neka mi pise pa ke se dogovorime vo LP Da napomenam ja ne sum vrabotena, i taka da dobro bi ni bilo ako najdeme uste edna i da sme 3 po moznost
Барам цимерка или цимерки во нивен веќе најден стан или да бараме заедно во близина на ФИНКИ ако има некој нека ми пише
Здраво, ние сме две цимерки со веќе најден стан во Дебар Маало и бараме уште една цимерка за во заедничка соба. Станот е трособен. Ако има заинтересирани пишете ми лп.