Барам две цимерки, за стан во кисела вода кај Балон Сала. Цената е 4000ден за една без вклучени трошоци за сметки. Заинтересираните во ЛП !
Jas baram cimerka so veke najden stan..po moznost brucoska dokolku ima nekoja zainteresirana neka mi se javi na 077 902 168
jas baram cimerka so veke najden stan vo avtokomanda pa dokolku ti odgovara da iskontaktirame dase dogovoreme
Претходниот оглас не важи зошто не бараме повеќе две. Бараме цимерка по можност да е бруцош за веќе најден стан во Капиштец, ние сме две, а треба да бидеме три. Ќе се плаќа 70 евра од човек плус сметки. За подетални информации нека ме исконтактира преку ЛП.
бараме две цимерки за во Скопје за барање заеднички стан и да е близу центар .... ние сме две ни требаат уште две ... имаме и некои понуди занимливи кој е заинтересиран нека пише во лп
Бараме цимер/ка за во Штип имаме веќе најдено стан во центарот на градот ние сме тројца(2ж и 1м) ни фали уште еден/а
Феминки,ние сме две девојки од Струмица кои бараат трета цимерка за трособен стан во Кисела Вода,точно кај Стара рампа.Станот е многу убав,а локацијата погодна за речиси сите факултети Заинтересираните нека ми пишат ЛП.
Ние сме две цимерки, немаме најдено стан, бараме цимерка/ки за стан во близина на центар или центар - Скопје. Да бареме заедно стан, или ако веќе имате најдено стан па ви требаат уште две цимерки контактирајте ме преку ЛП. Итно е.
Епа женски барам цимерка за во Штип, станот се наоѓа кај џезот, кај џамијата, ако знаете кај се наоѓа. Станот е без газди. Ако има некоја заинтересирана нека ме контактира преку ЛП. Ќе и објаснам што како е
Барам цимерка... Јас сум запишана на Безбедност Идризово и најдов едно станче таму со поволна цена, ама ми треба друштво...
nie sme dve cimerki i ni treba uste edna stanot ni e kaj zoloskata karpos 1 ako si zainteresirana pisi
Barame cimerka...nie sme dve i ni treba treta cimerka..stanot ni e karpos 1 kaj zoloskata....koj e zainteresiran moze da pise