zdravo ja sum tanja od tetovo dali najdovte cimerki ili ne posto i mene mi treba za vo karpos [mod-kirilica:24n9lsof][/mod-kirilica:24n9lsof]
значи ко што пишав погоре на Фон, бруцпш, значи К. вода, Центар, Карпош не ми одговара. Има ли некој што бара цимерка во Аеродром, Ново Лисиче или Автокоманда ???
cenata na stanot e 170 evra...nema parno inache i e odma do zoloshkata karpos 1 [mod-kirilica:1by5md1d][/mod-kirilica:1by5md1d]
Baram cimerka/ki koi imaat najdeno stan vo blizina na elektro fakultet [mod-kirilica:246vjhlt][/mod-kirilica:246vjhlt]
I jas baram cimerka,mestoto mi odgovara i cenata, ako seuste nemas najdeno kontaktiraj mi na 070-551-620... [mod-kirilica:1gzf9k43][/mod-kirilica:1gzf9k43]
Zdravo.Baram cimerka za vo stan .Stanot e sosema nov i se naoga na 5 minuti od Goce Delcev ,potocno na pocetok na Hrom.Cenata e po dogovor ama nema da nadmine 5o evra(bez trosoci).Na tehni;kite fakulteti moze da se odi i peski. [mod-kirilicay1jbip3][/mod-kirilicay1jbip3]
i jas baram cimerki vo moj stan stanot se naoga vo naselba kisela voda so znaci bi ti odgovarala blizinata.stanot e celosno i luksuzno opremen so wi fi i kablovska.ako si seuste zainteresirana kontaktiraj me 072633443
Ние сме две и бараме уште ЕДНА цимерка за стан во кисела вода на само 20 минути од центар ! Заинтересираните девојки може да ме исконтактираат во ЛП..!
Се бараат една до две цимерки за во стан во Карпош во близина на зоолошката. Заинтересираните нека пишат (итно!)
Барам една цимерка за стан во кисела вода кај стариот тинекс,(иначе студирам на медицина) кој е заинтересиран нека се јави на 077906470
jas baram cimerka za stan vo kisela voda, studiram medicina, ako si zainteresirana javi se na 077906470
i jas baram cimerka za stan vo kisela voda, i jas sum na medicina, ako ste zainteresirani bilo koja javete se na 077906470
Јас сум втората цимерка. ) ИТНО ИТНО ИТНО! Станот е на Рузвелтова, двособен, 55м2, т.е. голема дневна и една посебна спална. Киријата е 210е со вклучени сметки освен за струја. (исклучено парно)