1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Барселона (Шпанија)

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од anamariia.x3, 28 јули 2012.

1. Nane2356

Nane2356 Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    692
    Допаѓања:
    1.652
    Јас бев скоро, искрено такво нешто среќа не се случи ни на мене ниту на никој од нас ниту па бев сведок на такво нешто, можеби се случува не викам не и секако треба пазење ама тоа може секаде да се случи. Носи ташниче кое ќе биде пред тебе, никако во ранец позади да ставаш вредни работи.
    Само внимателност секаде и тоа е тоа.

На Alex.T, Waverly Raven, Malaban и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.937
    Допаѓања:
    15.092
    Како што кажа членката пред мене, не е како што изгледа на социјалните мрежи.

НО, треба голема претпазливост и свесност, особено при движење во делови каде има многу туристи или големи толпи луѓе, пр La Rambla, Gothic quarter, El Raval, Plaça de Catalunya, Plaça España итн.

Поради доста високите цени на сместувањето, за жал бев сместен во El Raval иако насекаде се споменува да се избегнува тој кварт за престој. Точно, изгледа малку shady, со чудни луѓе наоколу, но ниту некој ни пријде, ниту нешто чудно се случуваше, иако и до доцна бевме излезени често.

Така да, не се преокупирај, но биди внимателна.

На Alex.T и Malaban им се допаѓа ова.