Не ти се мрда бебе? Моето не би седело мирно вака легнато. Јас му ја држам главата надвор, потпрена на моја рака. Купивме и дел што се става во кадичката пластичен ама не го користам од причина што не се лепи убаво за коритцето и се лизга.
Истиот дел го купив и мене не ми се свиѓа. Мал е за да мрда многу, мрда со нозе и раце, го врти главчето ама вака мирен е. Многу ужива и не трга поглед од мене, знае и да се насмее. Срце. Не му ставам којзнае колку вода, така колку тетрите да ги облие. @Bubish26 Ушињата му се надвор ама кога го врти лево десно главчето му се мократ. Јас со чепкалка само површински ги чистам.
Тој пластичен дел и јас не го искористив. Јас ставам доста вода, ставам тетра да не е на пластика, телото т. е. газето му е на пелена. Кога беше бебе за врат и глава го држев со рака. Сега сам си седи.
Спојлер: Бањање Еве ние како се капиме..главчето не ни е во вода и пред да фо вадам од вода само го полевам оти не сака на глава вода почнува да плачи..
Јас цела ја ставам во вода,само лицето и е надвор.Така ме научи патронажната,никогаш со полевање не сум ја избањала. Сама ја бањам,со лева рака држам под вратот и под рачето а со десна ја тријам нежно со мало крпче или газа.Маж држи крпа де До сега се нема расплакано,напротив ужива,па си си претка среќна со нозете. Кога е искакана ја мијам на лавабо во купатило,исто не се буни. @Bubish26 не е страшно и да се натопат ушињата,сврти лево-десно и избриши,а и без тоа самите ја вртат така главата.
Да, откако ќе завршиш со бајнење одма истискај го бидејќи прима многу вода и одма се суши. Друго како совет ако сакаш кога ќе го најдеш со него за да не му биде ладно бидејќи прима вода прво грпчето и го миев па потоа го потопував сунѓерот во коритото и ја легнував за стомачето да и го измијам бидејќи ладно и држеше на мојава
Слично имам Супер е си го легнуваш бебето на него и го миеш. Попрактично него да полнам цела када и така е маломда лежи Супер за почеток
Dali nekoja koristela karite bebe na loccitane? Jas obicno za mene nivna kozmetika zimam top mi e pa sakav i za malata isto