И јас ја имам истата, али искрено уште од сам старт ја ругаме со маж ми, воопшто не ни се виде практична ни удобна. Знаејќи дека и твојата девојчица е пргава и цело време е во движење, не ти ја препорачувам. Мојата така убаво летна пред некој ден, ми го скрати животот за 10 години. Се исправа цело време, ама пред некој ден некако успеала да се лизне дур ја сапунисувал маж ми, изгубила рамнотежа и наглавачки излета од кадата. Среќа маж ми изреагирал експресно, а и она успеала некако да се задржи. Јас ги фатив како она со главата е скоро до доле, со рацете се држи цврсто за сталакот, а маж ми како одвај ја држи за нозе. Прејезива слика, одвај се смиривме после тоа. Одвај чекам да добие уште малце на стабилност за да можеме да ја тушираме и да се отарасиме од кадичката. И нарачав од тему таков сталак за да се држи исправена, али уште го немаме пробано. Вака ми личи дека тоа е попрактично решение од кога ќе почнат да стојат.
И јас ја имам истата, али искрено уште од сам старт ја ругаме со маж ми, воопшто не ни се виде практична ни удобна. Знаејќи дека и твојата девојчица е пргава и цело време е во движење, не ти ја препорачувам. Мојата така убаво летна пред некој ден, ми го скрати животот за 10 години. Се исправа цело време, ама пред некој ден некако успеала да се лизне дур ја сапунисувал маж ми, изгубила рамнотежа и наглавачки излета од кадата. Среќа маж ми изреагирал експресно, а и она успеала некако да се задржи. Јас ги фатив како она со главата е скоро до доле, со рацете се држи цврсто за сталакот, а маж ми како одвај ја држи за нозе. Прејезива слика, одвај се смиривме после тоа. Одвај чекам да добие уште малце на стабилност за да можеме да ја тушираме и да се отарасиме од кадичката. И нарачав од тему таков сталак за да се држи исправена, али уште го немаме пробано. Вака ми личи дека тоа е попрактично решение од кога ќе почнат да стојат.
На твоево ќе се надоврзам и јас зошто и ние исто збориме цело време колку не ни се погоди. Претешко се мести кадата на сталакот (а уште потешко се вади), не ми стои склопена (и јас сакав да стои во туш кабина ама се отвара). Делот за новороденче е пластика претврд, ако го легнеш (да не речам седнеш) главата му оди надолу, морав со една рака да држам позади глава и кога почна да ја држи сама. Тоа за испуштање вода цревото и капачето исто така тешко се вади/става… на видеава лесно изгледа дека се хендла ама ние не се испраксиравме никако. Добра работа е ако одиш негде можеш да си ја склопиш кадичката и да си ја земеш, за друго не би ја купила пак, особено не за тие пари.
Леле хорор, јас пак од таа причина сакам да ја сменам моменталната, цврста и стабилна е ама плитка ми е веќе, она пробува да се прекачи, се врти на колена, секој ден е клизава борба. Се мислев дали вреди допрвин да земам дека кај и да е стоечки ќе почнеме, фала што сподели
И оваа не е нешто предлабока, кога ќе се исправи и доаѓа нешто малку под газето. За мене искрено не вреди, не е безбедна, а секако и не е баш евтина.