Немало место на количката, да не се враќале за 2/3 торби... Секако дека не оќутев на глупоста... Тоа им е работа. Ако треба 5 пати ќе се врати. Јас едвај одев, па уште и торба во рака. Од вакви работи, јас не бев воопшто задоволна од Чаир. За се да молиш, да кукаш за да те услужат...
Не знам за кремаво ама така како сиви штосни панталонки за женско видов во Окаиди пред некое време. Не знам дали уште има.
најдов едно палтенце со крзно внатре, ни приближно такво какво имав замислено, но убавко е, штосно, само тоа и по боја и модел ми се бендиса. Џабе го дотерував како бебе-бебе, фраерче мајкин излезе
Женски, планот ми е да го облечам во боди по долги, тренерчиња доле и горно, капче, чорапчиња и патичиња. Плус да го покријам со кебенце од горе. Дали е доволно за јануари или ми треба уште нешто? Имам купено и такво мекано скафандерче како мече па ако треба и него да го спремам. Што мислите?
Јас го облекол во скафандер без ќебе. Ама нашиот скафандер беше како вреќа па не беше тешко да се облече.
Мислам дека ќе е добро. Ние имаме скафандерче ама што не пропушта ветер од wenice, и во него беше без ќебе. Тогаш пливаше во него а сега по 2месеци конечно му е накај точен
Фала. Само уште да прашам за бројчето. Тренерчињата ги земавме од Картерс и се најмали New born бројче (друго се што имаме купено почнува од 0-3 итн) зашто не сакам да му се големи. Ама од искуство да ми кажете има ли шанси па да му се мали па да спремам уште една комбинација.
Зависи колкаво ќе се роди. На Картерс должината за новороденче е 54цм Моето се роди 50цм и таман му беа (боди и шпикозни имаше тој за таа возраст)
Бејби моја требаше во овие да излезе од Клиника, ама мама направила утка па и на 40дена ни беа големи, а и уште ни се па и демек од 2-4м пишува ама некој голем калап, а тоа што сум требала да купам 00 е друг муабет На крај бејби беше Чико фраер И пак се му висеше ама на 40дена кнап @mal.ecka и како
Ќеркичката ќе биде априлско бебе,негде 25-ти ми е терминот,се мислам со што да ја вадам..Ај некој предлог ако може.
Јас би нешто вакво: Моето ќе биде мајско дете, но исто планирам долги и едно лесно ќебенце. Првата ќерка е 11 јуни, во пекол излеговме од болница, но пак беше во долги памучни шпилхозни.