Може ти си повеќе во право бидејќи си гледала за женско, ама се мислам во Бебето има. Како и да е близу се двете па нека види
Вака беше мојата облечена (шпикозна фустанче) и ги купив од еден бутик од Струмица. Од фирмите Idil baby I mamino има такви комплетчиња па барај каде се продаваат.
@emkaemka @kukla21 фала ќе се прошетам таму не сум била. Веќе до плачење дојде работата кога ми кажаа дека имале број и го продале. @snegulkata да такво нешто барам, мислев ќе се поштедам од многу шетање.
Понеси пари и за тетри, најубавите таму се, плус и за кебенца, шпикозни, ма носи со себе, со 1000че таму не се иде ^^памукот и Карамел и Бебето е супер, што и да купиш нема да згрешиш, ѕирни прво во Карамел има срвари и на Бебето и поевтини се
Да си прашам во што ја спакувавте/планирате да ја спакувате бебешката облека за излегување од болница?
@mimiiiii ако во случај не најдеш стојам на располагање да видам кај нас каде што рече Снегулка. Често влегувам таму.
Јас ја имав ставено во кеса за вакумирање рачно купена од Џамбо. Ја избиршав убаво и спастрените ствари ги ставив уште пред да одам во болница за да моќе да се земе само таа кеса. Потоа кесата одеше во торба каде имаше и мои ствари за излегување од болница.
Мене ми беше дома, па дента кога не пуштија од болница,кога дојде мм по мене ја донесе и облеката за малата.
пресладок! од каде да најдам со дизни апликации за изнесување? и каде се карамел и бебето гледам ги фалите? страна нешо?
ajde proveri Disney Macedonia jas slucajno ja adnav na fb gledam Ima ubavi raboti neznam iskreno sto i kade se naoga i ima Edna strana na fb sladok dom ima ubavi raboti za bebeinja gledam na plasticarskata se naoga
Да не ќе биде вака многу разголена? Вака замислив, и мислев исти чорапчиња да најдам, и тенко ќебенце..