Ајде на 7ми,ќе славиме заедно. Можи да извадат нови модели до тогаш. За мојава воопшто немаше избор од Тила. Како и да е дечкото ќе биде модерен
И едно вакво да си земеш нема да згрешиш , нај користено ќе ти биде и на 60°С го перам гајле нема , уживаа да спијат во него ... Спојлер
Башка дека и декември ова се до крај на зимата ќе ти користи и доста топло држи , практично е ептен ни кебиња да влечкаш по соби ни ништо стај бебе во ова во креветче или на кревет во дневна и ќе спие ќе ужива само со лесно и со убаво ...
@monik55 види само за големината. Јас имав комплет од Тила и негде на два месеци му беше точно, а исто го планирав за од болница. Уствари сите работи му беа во различно време точни . Ако не ти е битно што ќе плива во нив а ќе си ги носи и понатака ок. Јас сепак за од болница земав од Картерс newborn бројче и таман му беше и за првите контроли.
Јок Мони На изглед се супер и мене ми фаќаа око, но квалитет повеќе и од очаен ^^купи таму од ,,тие твоите,, нека не мрчи мажле, кажи му за 40дена фармерки нека бира кога стварно ќе биде дечко
Баба ми вика купувај за 1-2години и завиткај го во ќебе нема да се познава Затоа и реков пари да ми даде јас да му купам Без да видам допрам нема купување чим така
Ич не е практично. Никако во транспортер нема да можеш да го ставиш. Како ќе врзеш каиши?! Убаво ќебенце ќе ти е таман. И јас се согласувам со @eli25 дека тила не се најнај со квалитет.
За истото комплетче пишував и јас погоре. Ние веќе го купивме и со нетрпение чекам да го видам облечено на бебуш
Ако ви е мерак @monik55 да си го купиш. За квалитет и не е толку битно за нешто што 1/2 пати максимум ќе му го облечиш. Само мене во тила некако големи работите ми гледаа и 62 ки се најмалите. Вака на допир не ми изгледаше мн фуш материјалот, ама па јас и немам некое искуство. А баш се мислев за од таму за фустанче да земам здравје за 6 недели. Леле на нероден Петко и капа му кројам. А зошто мислиш дека штом влезиш во 9 ќе те пораѓаат? И јас цело време си имам увртено такво сценарио во глава. Мисли позитивно и се што ти е мерак да си купиш.
Облечи бебе во што ти е мерак и покриј го со подебело ќебенце, со скафандер ако мислеше да го тунташ заборави
Мојата е родена во јануари ,надвор беше -20,сепак и го облеков што го сакав, плус ќебенце. Некои работи се мерак,макар и еднаш облечени нека биде така,ке се купат уште милион убави алишта ама меракот скршен не се купува.