Женски утре здравке не пуштаат од болница. Во болницава е климатизирано и мажето е на долги бенкица и ѕиврички. За излевање имам спремено шпикозни на долги , но надвор е пекол. Дали да го изнесувам така или да облечеме боди на кратки па да наметнам до тетра?
Што и да му облечеш он ќе биде во транспортер, нема да осети некоја разлика, заштитен и скриен ќе биде, не го тунтај по мене. Боди по кратки и долни пантолончиња, чорапчиња и толку.
Немаа до пред некој ден. Земав едни од Окаиди да се најдат за секој случај ама како што е топло периодов да се замислиш и за чорапи е .
Jas nikako da najdam fustan za mojata bebuska,se sto ima se samo tulovi .Sakam nekoi interesno ama ne so tul ? Imate li ideja kaj da baram najmalo brojce ?
Време Времево веќе не е баш за фустан, од друга страна хулахопки на толку мало бебе ми е незамисливо дека би можела да облечам. Знам дека меракот е голем на тоа што секоја мајка ќе си го замисли, ама разгледај и обични комплетчиња за новороденче, има преслатки. Моето второ ако е женско сигурно ќе го облечам како момче, затоа викам сите си имаме замисли, ама размисли колку ќе ти е практично било што и да купуваш
Bas zatoa izgleda nemozam nisto da najdam ,zs imam zamisla da e fustan ama site sto ke gi vidam nemozam da gi zamisam na tolku malo bebe ,a uste so sinko koga bev trudna pred 13god. zamisluvav bebe vo fustan.Sega pocnav da gledam na stranata na H&M pa drugarka mi da kupi i da prati po bus
Жени, имам стварно банално прашање..Шо алишта купивте за испаѓање од болница ? Јас си купив една широчка блузичка, многу нежна под газ иде, со хеланки, ама црни се..никогаш не сум се замарала за тоа. Кога ја видов пред огледало баш супер ми стоеше, и планирав да ја носам и понатаму, сеа некако бед ме мава оти и таа е црна и хеланките се црни..знам глупости се воа, ама ај просветлете ме
И јас планирав црно фустанче да си облечам или бело со црно и цфни чизми, како се осеќаш така, нема потреба да се оптеретуваш толку многу битно е да се породиме и бебушите да ни бидат живи и здрави, некако едвај чекам почнувам да чувствувам и возбуда и среќа и страв од се по нешто. Едвај чекам да дојде понеделник да видам што ќе ми кажат на контрола
Jas po trenerki sirocki taka komotni planiram da si zemam za ispaganje normalno I komotno ma da toa e vo toj moment najnebitno kako ke se oblecime, butno e da e komotno