Го купив и за ништо не го искористив. Мислев ќе го шетам зимото така во количка,но бебето мора да е врзано така да не можеш каки плик да го користиш
Ако е во корпа може, малечко ќе е нејзиното уште за во делот за седење. @Izzy_0504 тоа му доаѓа како оние специјални што се као за во корпа, јас имав со патент беше.
Јас го искористив кога беше ептен бебе, зимо е родена. Кога ја носев на контрола така и кога ја возев во количка. Кај ќе го врзиш бебе од 2н. Секако лежи на рамно во количка и ова супер дојде.
За ваков тип зборувам.. претпоставувам тоа е тоа. Фала многу @Sofi.ja @Bubish26 и @BabyT* на одговорите
На мм бебе од 2 недели му се лизна од транспортер во кола. Не врзано. Од тогаш извадив и подлоги и ќебенца и бебе врзано со каиш. Одбрав безбедност пред мода.
Фала богу дека не терав мода, која мода на бебе од неполн месец? Зборам за количка што ја возиш во двор, на улица. Инаку во транспортер секако се врзува и бебето и транспортерот. И мене ми има летнато ама цел транспортер со малата внатре, под седиште. Ти пиша конкретно дека во количка си го врзуваа затоа пишав.
Откако се случи тоа и во количка во лежечка позиција го врзував. Кога ќе се изгориш ќе дуваш и на ладно...
Истото ни се случи и на нас на 2 месеци, животот ми се скрати мислам..кога ќе ми текне како се лизна ми се плаче Од тогаш обавезно врзување кај и да одам, и проверка дали е заклучен.
Ако некоја феминка се подновила со облека за од болница од Pierre Cardin, ќе може да ми пише кое бројче земала, бидејќи комплетчето што го гледав ми се виде многу малечко, а последно беше. Да знам дали да барам друго или тоа да го земам. Фала.
Нема Јас уште лигавче не сум употребила, а 4 месеци има. За изнесување носев повеќе работи и им реков земајте тоа што треба. Само боди, чорапчиња и шпикозни зедоа да му облечат. И ќебенце за покривање.
Фала ти многу. Имам јас во комплетчето, ама не ми се закопчува, го исправ и сега забележав, па затоа реков да,си прашам.
Тие што сте термин почеток на октомври што ќе носите од облека за бебе? Некако тој период бар во скопје ниту е ладно ниту топло. Не планирав нешто посебно да купувам ќе користам тоа што имам Е сега имам едни шпикозни плишани се подебелки...топло ли ќе му е? Дали е попаметно панталонки тенки и маички?
Имај си спремно две комбинации, па зависно од тоа какво ќе биде времето, ќе одлучиш. За тој период мислам дека нема потреба од плишано, а за одозгора обавезно земи си ќебенце.
Јас планирам шпикозни памучни со капче и боди на кратки и кебенце некое зависно како ќе биде денот ако е потопло, ако е поладно боди на долги ќе спремам и едно и друго ама нека не поучат искусните како правеле најдобро
Јас се породив 10.10 носев плишани шпихозни ,боди, чорапчиња. Кога дојдовме дома одма го пресоблеков,баш беше топол тој ден. Земи си нешто потенко,секако ќе носиш и ќебе.
И јас мислам дека плишаните ќе е топло. Во афект ги купив дека беа преслатки ама сега сфаќам дека може нема ни да ги облечеме