Девојки, може помош? Сакам бебињата да излезат од болница во ова комбинација,близначиња се. Да ли сметате дека треба уште нешто од облеката како бенкица и слично? Ќе имаат со ова плус чорапчиња, ракавички и ќебенце? Ова е слика од женска комбинација, иста е и машката само плава и пишува lil bro ☺️ Чист памук е се иначе.
Ако е свежичко како сега, под ова боди со кратки би ставила јас, ова да му е горен слој од облеката, а ќебенце имаш за да си одлучиш колку покриени ќе се, зависи од денот, секој ден различно годишно време почна
Ако како овие два дена или поладно, боди на кратки и шпихозни, ако е потопло тогаш може вака. А боди под боди не е баш најзгодно, можеш некое бенкиче над ако веќе си решена за комбинацијава. За ќебе не знам што да ти речам, транспортерот топли ко јакна, некое тенко до в кола или тетра.
Ajde predlog vo sto izleguvate so bebe devojce od bolnica vo dekemvri Konkretno me intersira dali fustance hulahopki bodenca ili benkicki.. Nekoj idei I od kaj ste kupile blagodaram
Што да спремам за околу 20ти април? За првото дека беше март, уште ладно беше во и во боди и комплетче на долги ја изнесов. А сега можно е пекол да биде, па дали да спремам боди на кратки и исцели на долги, да не и е топло, ова на сликата ми е планирано. И ако е топло чорапки секако да и облечам, нели?
Пекол нема да е сигурно. Боди на прерамки, комплетчето и тенки чорапчиња. Јакничка веројатно нема да ти треба, евентуално ако е поладно, прогнозава вика дождови тој период, ќебенце за во транспортерот од горе да е покриено.
Боди секако ќе ставиш, имај си спремно едно на кратки и едно на прирамки. Не се знае какво ќе е времето. И едно тенко ќебенце или тетра. За во кола може ќе немаш потреба за покривање но од болницата до кола ќе го покриеш секако.
Крај мај почеток на јуни... Женско е сакам од оние бодињата како со сукничка што се ама не знам доле хулахопки или панталонки ? Дали да е бодито на долги или на кратки. За првото бев смешки живи со едни дебели шпикозни ја изнесов септември месец се свари. Никој совет да даде ,после за глупи совети сите први беа
Јас би одела вака : одоздола боди на прирамки, па бодито со сукна ( тоа на долги) и хулахопки ако најдеш, секако тие не се тенки како најлон хулахопките. Или доколку не најдеш хулахопки можеш панталони со ногавица што се, гледам се продаваат и само панталони.
И мојот термин е тогаш, гледав некој ленени комплетчиња, не знам уште да не е рано за лен тој период… Инаку мислам дека попаметно ако е тенкичко да е на долги со долно боди на прерамки, како маичка и некој хулахопчиња тенки.
Јас хулахопчиња за новороденче нигде не можам да најдам сите се од 6месеци кај и да побарам имате видено негде низ ск?
Бејби во Зара имаше оваа во ист гејт таму кај касата на детскиот дел. Ама ова зборам јануари кога движев. Ако ти е уз пат види.