Какви просечни Мала не треси глупости, најубави, најмекани, најнежни ќе бидат на принцезата твоја ^^во 3 земји го шверцав бејби, мораше некаде да се најде нешто што за нас ќе е посебно и штосно
Сите беа чипки,тулови,не најдов ништо нормално за бебе,имаше едно многу убаво меко ама бројче немаше. Имам само едно ама тоа е за после 3 месеци.
Јас најдов баш убавки во окаиди. Ме бендиса твоето комплетче. Зошто просечно? Нит е розе, нит е класично бебешко. Битно тебе да ти е мерак и убаво
Беше единствено низ цела чаршија што малку одскокнуваше од класичните бебешки,барем капчето-марама одскокнувазасега е тоа,ако најдам нешто поинтересно ќе земам.
А што има врска и ако е класично бебешко, нели Јас сум со став на кој како му е мерак така нека дотера бебе, тоа ќе е посебно посекако и во најобични бели памучни шпикозни ќе биде за мама и тато снегулка на денот @mal.ecka тие од темана ли?? Баш се убави, далеку од просечни и обични, имаш и од комплетот ќебе батали пликот
Еве го црвецот мој кога не испишуваа од болница. Јануар, годинава. Не успеав јакничката да и ја облечам, па за неколкуте метри од болница до паркинг две кебенца, односно пелената од сетот со комплетчето и кебенце. Во кола тргнавме горното кебенце за да не се поти и супер беше.
Јас планирам само одозгора да го покријам со ќебе. Колата стоплена, паркирана пред болница и внатре да се тргне ќебето евентуално. Дома се паркираме во гаража и од таму со лифт директно сме дома.
Па покрај нејзиниот израз за штосни шпикозни моите ми изгледаат просечни Ајде слика од штосните шпикозни и кукле твоето фустанче покажи го,не биди лоша
@mal.ecka ако успеам некој ден да се стркалам до продавница ветувам ќе купам и пратам по Карго, едно танче има Малецкото од мене @kukla21 нека бира халахопки, кондури и туфна, секако ако успее и она да се стркала ^^јас мислев од СК си
Првото родено во студот во декември и за искачање од болница носеше боди тенко на долги ,чорапчиња на ноџиња и комплетче тебело со памучно крзненце од внатре (наменети за новороденчиња) и капче мало , а одоздола во болницата на транспортерот кебенцето го ставија со патентче ,дебело и бебето го ставија внатре и закопчана и толку башка по болниците облакаат тоа што им е полесно од пренатрупаната торбица јас дека во ГАК се породив ,а тамо не ги облакаат толку многу и за второто од одма си знаев да не трупам толку .
Овие се топ за толку мало прцулче родено во зима , за од болница и за први прегледи кога се иде ептен вршат работа и многу е топло во нив ,заштитени се https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1233221383488679&id=433696006774558