Јас имам земено постелнина од Памук Пале и презадоволна сум. Ни боја обледе ни ништо. Се што е памучно од таму земам.
Женски Ве молам да ми кажете каде има (било каде, во мк, бг, грција...) ваква врекичка за спиење (ми треба да е минимум 1 метар долга не од тие ептен малите) Во Икеа гледам само до 84цм има, а тоа ми е мало. Материјал да е летен, фротирка, тенок плиш бидејќи имаме зимна како полнета. Фала ви однапред
Ми треба постелнина за машко бебе .Каде можам да најдам како за во монтажно креветче, без оградица,во Прилеп?
Moze nekoj da mi kaze kade da najdam detsko kebence ili jorgance na primer od kaj godinka do kaj deset godini ga ja koristime.
Купив од Фабрес, има попуст, 990 денари е комплет чаршаф, навлака за душек и две навлаки за перница. Супер е, убав памук и има избор на дезени.
Имаат страна на нет, ФБ...?Ама информациите да се точни. Оти еднаш така на ФБ си гледав,а врска немало со робата во дуќан.
http://www.luocapatisca.com/EN/category/baby Ова е страната на брендот, не на продавницата. Овие на сликите се постелите кои се 990 денари, и тие се дезените и димензиите.
Od Fabres imam edna zemeno i katastrofa e materijalot za peglanje, a dezenite im se ubavi, shareni Imam i od TAC i poubav materijal se
Сега има попусти во Фабрес??? Ги чекам да почнат Да не знаеш дали има попуст и на постелнините со оградица и кебињата?
Па не сум сигурна... оваа беше 1300 денари, сега е 990.. Јас барав без ограда, така да не ги гледав тие. Али почнат е попустот дефинитивно, оди. Ја постела не пеглам Така да ок ми е
i jas ne ja peglam mojata, za bebe mislam ke ja peglam, kje vidime.. ama ima razlika od tac do ovie drugive..
Да ве прашам тие оградиците за во креветче ги стававте ли во машина? Дека се меки , незнам што имаат внатре ама да не се оштетат.И јорганчето е такво и незнам дали да ги исперам во машината.
@eli25 подобро порачи си од тие што носат од икеа . Да не патуваш сега да се малтретираш по жешкото . Јас порано сум порачувала до дома ги носат . Мислам дека 600 ден е за услуга така нешто беше . Сега планирам пак да порачувам , бебешка постелнина има една мн убава со точки морам да ја земам